Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καραπαπάς: Ο Ολυμπιακός δέχεται πολύπλευρη επίθεση!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με αφορμή τη διαιτησία του Κωνσταντινέα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ο διευθυντής επικοινωνίας της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ έκανε λόγο για εχθρότητα προς τους Πειραιώτες από πολλούς παράγοντες, ενώ τόνισε πως οι πρωταθλητές θα θέσουν θέμα αμφισβήτησης της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

 Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM” ο Κώστας Καραπαπάς επισήμανε ακόμα πως “έχουν αλλοιωθεί συστηματικά τα αποτελέσματα”, τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάει ενωμένος για το νταμπλ, ενώ απάντησε πως “… θα γίνει ό,τι χρειαστεί” για τα μεταγραφικά.

 
Τέλος, ανέφερε και τις ενστάσεις του για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, επισημαίνοντας πως “… επισπεύδεται για να εξυπηρετηθεί ο Παναθηναϊκός”.
 
Ο Κώστας Καραπαπάς μίλησε για:
 
-την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από τη διαιτησία: “Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως έχουν γίνει ήδη πολλά χτυπήματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Έχουν αλλοιωθεί αποτελέσματα. Όταν χάνεις 1-0 και στο τελευταίο λεπτό γίνεται ένα καταφανές πέναλτι, αν στο δώσουν έχεις πιθανότητες να πάρεις έναν βαθμό. Αν ήταν μία φορά, δεν θα λέγαμε τίποτα, δεν ήταν δύο, δεν θα λέγαμε τίποτα. Αλλά εδώ βλέπουμε ότι γίνεται συστηματικά. Λάθος που επαναλαμβάνεται αρχίζεις και λες ‘Μήπως δεν είναι λάθος;’. Υπάρχουν δύο ταχύτητες. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από τη μία, και όλες οι υπόλοιπες ομάδες από την άλλη. Όταν σε αυτούς τους δύο τύχει μια κακή μέρα και δεν παίρνουν το σφύριγμα που δικαιούνται, ενώ αλλού δίνουν όχι απλώς που δικαιούται, αλλά και κάτι παραπάνω, υπάρχει μια ανισορροπία. Αυτό που έγινε χθες αλλοιώνει μια σειρά πραγμάτων. Τη βαθμολογία και τη δυνατότητά να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Δεν μπορεί όταν ο Ολυμπιακός πάρει ένα σφύριγμα να γίνεται ο κακός χαμός, ενώ όταν αδικείται να μη γίνεται τίποτα”. 

-τον τρόπο που θα αντιδράσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Από το καλοκαίρι μέχρι τώρα υπάρχει μια ροπή των ανθρώπων, και των θεσμικών-μιλάω για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ-και των διαιτητών, σε μια εχθρότητα κατά του Ολυμπιακού. Η τιμωρία του Κωνσταντινέα είναι δική του και αφορά τον ίδιο. Δεν έχει να κάνει με τους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού. Ο αποκεφαλισμός του κάθε Κωνσταντινέα δεν μπορεί να λέει κάτι σε μια ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα θέσει ζήτημα ηγεσίας ΕΠΟ και ΚΕΔ. Είναι αλληλένδετα πράγματα. Ο κ. Πιλάβιος θα πρέπει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κύρο Βασσάρα ως προϊστάμενός του. Στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΟ θα βάλουμε θέμα ΚΕΔ”. 

-την αντιμετώπιση από την Πολιτεία: “Υπάρχει εχθρότητα από την Πολιτεία-σαν κλίμα το λέω-απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Κινούνται μαζικά σε όλη την Ελλάδα και δεν έχουν δημιουργήσει πρόβλημα πουθενά, σε αντίθεση με οπαδούς άλλων ομάδων. Δεν μπορείς να απαγορεύεις την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών ή να τους ταλαιπωρείς παντού. Ποιος είναι αυτός στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το γραφείο του;”. 

-τη στάση των ΜΜΕ απέναντι στον Ολυμπιακό: “Αντιμετωπίζουμε μία πολυεπίπεδη εχθρότητα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται εχθρικά από πολλά μέσα. Αν μισό σφύριγμα πέσει στην πλευρά του Ολυμπιακού, γίνεται χαμός”. 

-το νέο αθλητικό νόμο: “Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και να βλέπει αυτό το περιβάλλον που δημιουργείται. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επενδυτές κι όχι τρόπους και νομοσχέδια για να εξυπηρετούνται ορισμένες εταιρείες. Εδώ γίνεται μια κούρσα για να περάσει μια τροπολογία, ώστε να ευνοηθεί ο Παναθηναϊκός με την έλευση κάποιων επενδυτών. Ο νόμος πρέπει, όμως, να προβλέψει πάνω από όλα το μέλλον. Ποιος έλεγχος θα γίνει σε αυτούς τους ανθρώπους; Πρέπει να εξασφαλίσουμε το ίδιο το ποδόσφαιρο πριν επενδύσουμε σε αυτό. Όταν έρθει η ώρα της συζήτησης, ο Ολυμπιακός θα πάρει θέση στη Σούπερ Λίγκα”. 

-το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: “Υπάρχει μια γενικότερη κατάσταση που παρατηρούμε. Υπάρχει μια συγκεκριμένη πολεμική, που έχει να κάνει σχεδόν πάντα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσουν όλοι ενωμένοι. Η διοίκηση είναι κοντά και θα βοηθήσει την ομάδα, όπως χρειαστεί. Όλοι είναι μια γροθιά και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η ενότητα είναι δεδομένη, όπως και η αγωνία να διατηρήσει τα κεκτημένα. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να πουν ότι υπάρχει πρόβλημα με τους παίκτες, με τον προπονητή με το κτίριο… Όμως ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος. Στηρίζουμε τον προπονητή. Ο Ολυμπιακός δεν κλαίγεται. Επειδή είμαστε Ολυμπιακός, δεν μένουμε σε διαμαρτυρίες και κλάματα, αλλά θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ και θα το κάνουμε”. 

-τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού: “Ό,τι χρειαστεί να γίνει, θα γίνει. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ καθημερινά εξετάζουν ποδοσφαιριστές, σε συνεργασία με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Στην ομάδα υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ και θα αποφασιστεί να γίνει ό,τι χρειαστεί”.

Έτοιμος ο Φέισα – Δύσκολα με Πανιώνιο ο Τζεμπούρ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε