Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Καρέ νικών για Φέτελ – Ζωντανός…για τον τίτλο ο Αλόνσο

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τερμάτισε πρώτος στην Ινδία, πήρε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (5η συνολικά) και διατήρησε το προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στο… κόλπο παραμένει ο Αλόνσο με την Ferrari, που τερμάτισε δεύτερος.Στους 13β. η διαφορά τους.

Στον 17ο αγώνα της σεζόν που έγινε στο Νέο Δελχί ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ είδε πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού, αφήνοντας δεύτερο τον Ισπανό Φερνάντο Αλόνσο (Ferrari).

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Φέτελ, ο οποίος προπορεύεται στην κατάταξη των οδηγών με 240 βαθμούς, αύξησε στους 13 βαθμούς το προβάδισμά του έναντι του Αλόνσο (227), ενώ απομένουν τρεις αγώνες για να πέσει η “αυλαία” της σεζόν.

Πλέον, η διαφορά του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης έναντι του πιλότου της Ferrari άνοιξε από τους 6 στους 13 βαθμούς, με τρεις κούρσες να απομένουν.

Τρίτος τερμάτισε ο Μαρκ Ουέμπερ με την άλλη Red Bull, μπροστά από τις δύο McLaren των Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον.

Ο Φελίπε Μάσα έφερε τη δεύτερη Ferrari στην έκτη θέση, κρατώντας πίσω του τη Lotus του Κίμι Ράικονεν. Τη 10άδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India), Ρομέν Γκροζάν (Lotus) και Μπρούνο Σένα (Williams).

Η κατάταξη

1. Φέτελ, Red Bull 
2. Αλόνσο, Ferrari 
3. Γουέμπερ, Red Bull 
4. Χάμιλτον, McLaren 
5. Μπάτον, McLaren 
6. Μάσα, Ferrari 
7. Ραϊκόνεν, Lotus 
8. Χούλκενμπεργκ, Force India 
9. Γκροσεάν, Lotus 
10. Σένα, Williams 
11. Ρόσμπεργκ, Mercerdes 
12. Ντι Ρέστα, Force India 
13. Ρικιάρντο, Toro Rosso 
14. Κομπαγιάσι, Sauber 
15. Βερνιέ, Toro Rosso 
16. Μαλδονάδο, Williams 
17. Πετρόφ, Caterham 
18. Κοβαλάινεν, Caterham 
19. Πικ, Marussia 
20. Γκλοκ, Marussia

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε