Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Καρφιά” Παναθηναϊκού για τους διαιτητές του ντέρμπι – “Με διαβλητές διαδικασίες ο ορισμός Μάνταλου-Σπάθα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αν και ζητάει ψυχραιμία από τον κόσμο που θα βρεθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει επίθεση στον πρώτο και τον τέταρτο διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

“Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει έναν κρίσιμο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι αυτονόητο, πως οποιεσδήποτε προκλήσεις εντός και εκτός γηπέδου δεχθούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν με αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία και με το αντίστοιχο παναθηναϊκό ήθος. Διαφορετικά, η κάθε παρεκτροπή θα διευκολύνει όσους ευελπιστούν σε νέες βαριές τιμωρίες της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται μέσα και έξω από τα γήπεδα, εναντίον ενός συστήματος που διαπιστωμένα έχει μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί ακριβώς, στο σύστημα αυτό, εντάσσονται και οι ορισμοί των διαιτητών. Όλοι γνωρίζουν την εμπλοκή του πρώτου διαιτητή κ. Μάνταλου στη διερευνώμενη από τη Δικαιοσύνη υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς και το βίο και την πολιτεία του κ. Σπάθα. Ο ορισμός τους στους πίνακες διαιτησίας, όπως καλά γνωρίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, έγινε με διαβλητές διαδικασίες που επίσης ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη. 

Το γεγονός αυτό από μόνο του μας καθιστά όλους καχύποπτους, γι’ αυτό και ζητάμε από τους οπαδούς μας, για άλλη μία φορά, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση και από τους υπευθύνους της σημερινής κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου να τηρήσουν τη νομιμότητα, αν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό”.

Αν ο Ρότσα είχε έρθει πιο νωρίς…

“Έπεσε” μαχόμενος – Ήττα και ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League

Προκρίθηκε η Λίβερπουλ – Υποψήφια αντίπαλος του Ολυμπιακού η Ατλέτικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε