Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κάρολ: Βρήκα το λιμάνι μου στον Ολυμπιακό!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε δηλώσει του σε βρετανικά ΜΜΕ, ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας μίλησε δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι είναι στον Ολυμπιακό και παράλληλα το πόσο απολαμβάνει πλέον το ποδόσφαιρο. Μάλιστα δεν δίστασε να τονίσει πως στην ομάδα του Πειραιά βγήκε το… λιμάνι του.

“Πήγα στην Ελλάδα, δούλεψα σκληρά και το απολαμβάνω. Διασκεδάζω και πάλι να παίζω ποδόσφαιρο. Είχα χάσει την αγάπη μου για αυτό, αλλά τώρα ξαναπαίζω και μου αρέσει πολύ. Όταν απολαμβάνεις αυτό που κάνεις, όλα τα άλλα έρχονται”, τόνισε αρχικά ο Κάρολ, μιλώντας στο “Sky Sports”.

Και συνέχισε: “Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να προπονούμαι σκληρά και να δείχνω στον προπονητή μου πως είμαι αρκετά καλός για να αγωνίζομαι. Αφότου έφυγα από τη Γιουνάιτεντ, άλλαξα 6-7 ομάδες, αλλά τώρα βρήκα το λιμάνι μου. Η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα κι έχω τακτοποιηθεί εκεί”.

Όσον αφορά στο μέλλον του, εμφανίστηκε αινιγματικός: “Ελπίζω να κάνω μία καλή σεζόν, γιατί είναι η τελευταία μου στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω καλά και αν το απολαμβάνω”.

Με Κοντρέρας η “ερυθρόλευκη” προπόνηση

Η μπάλα στα “πόδια” του Μαρινάκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε