Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κασίγιας και Ράμος “άδειασαν” τη Marca: Κανένα τελεσίγραφο για Μουρίνιο

Κασίγιας και Ράμος “άδειασαν” τη Marca: Κανένα τελεσίγραφο για Μουρίνιο

Το δημοσίευμα της Marca που ανέφερε ότι οι δύο αρχηγοί της Ρεάλ συναντήθηκαν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και του έθεσαν τελεσίγραφο

Ο Ίκερ Κασίγιας και ο Σέρχιο Ράμος έσπευσαν να διαψεύσουν το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας που ανέφερε ότι οι δυο τους ζήτησαν από τον πρόεδρο της ομάδας την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η γραπτή δήλωση των δύο αρχηγών της Ρεάλ:

1. Στην συνάντηση που έγινε την Τρίτη με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου δεν θέσαμε ποτέ κανένα τελεσίγραφο σχετικά με τον χαρακτήρα του προπονητή μας.

2. Ως αρχηγοί ενός εξαιρετικού γκρουπ ανθρώπων και επαγγελματιών, αρνούμαστε με κατηγορηματικό τρόπο να χρησιμοποιούνται τα ονόματα μας και αυτά των υπολοίπων συμπαικτών μας ως στηρίγματα σε εντελώς ψευδείς πληροφορίες.

3. Στηρίζουμε τον χαρακτήρα του προπονητή μας, Ζοσέ Μουρίνιο τον οποίο σεβόμαστε απόλυτα.

4. Τέλος, θα θέλαμε να μεταφέρουμε στα μέλη και τους οπαδούς της Ρεάλ την αμετάβλητη πεποίθηση μας πως μονάχα εάν είμαστε ενωμένοι όλοι στην Ρεάλ θα ξεπεράσουμε όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κάθε σεζόν. Hala Madird.”

Σε διάψευση προχώρησε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ: “Είναι εντελώς ψευδές πως υπήρξε τελεσίγραφο από τους παίκτες. Δεν έχω μιλήσει με τον Μουρίνιο. Συνήθως δεν βγαίνω να διαψεύσω δημοσιεύματα αλλά αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ξεπέρασαν τα όρια της ηθικής.

Ηρθα εδώ για να διαψεύσω μια φήμη που έχει αποσταθεροποιήσει την ομάδα και τους παίκτες μας. Καταλαβαίνω πως κάποιοι θέλουν να φύγει ο προπονητής ή ο πρόεδρος αλλά όσα δημοσιεύτηκαν ήταν ψέματα. Εμείς το ΔΣ είμαστε οι μόνοι που θα αποφασίσουμε για το μέλλον του συλλόγου μας.”

Μήνυμα των αρχηγών σε Πέρεθ: Εμείς ή ο Μουρίνιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε