Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Κασνακίδης: Ούτε… γι’ αστείο ο υποβιβασμός της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος των Supporters διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τους διοικούντες της Ένωσης να εξετάζουν το ενδεχόμενο υποβιβασμού των “κιτρινόμαυρων” στη Δ’ Εθνική για τη σωτηρία του.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον ίδιο να εξετάζει με τους κκ. Αδαμίδη, Χαραλαμπίδη σχέδιο σωτηρία της Ένωσης, σύμφωνα με το οποίο η ομάδα θα υποβιβαζόταν στη Δ’ Εθνική και στη συνέχεια θα εξαγόραζε ΑΦΜ άλλου συλλόγου για ν’ ανέβει στη Football League.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “NovaΣΠΟΡ FM”, ο Μάκης Κασνακίδης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ούτε σε… πηγαδάκι δεν έχει εξεταστεί αυτή η περίπτωση απ’ τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι δηλώσεις του Μάκη Κασνακιδη:

Αρχικά είπε: «Η ΑΕΚ έχει ιστορία δεν είναι απλά μία ανώνυμη εταιρία για να παίζεις παιχνίδια πίσω από την πλάτη της», πρόσθεσε. Διάβασα ότι λένε πως εγώ ο Αδαμίδης και ένας άλλος κύριος συζητάμε για την περίπτωση να πάει η ΑΕΚ στην Δ΄ Εθνική και να πάρουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας και κάτι τέτοια…Σαν φίλαθλος θα ντρεπόμουν να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα ήταν πλέον η ομάδα που αγαπάω. Σαν πρόεδρος των Supporters σας λέω ότι δεν έχει περάσει καν σαν σκέψη κάτι τέτοιο, ενώ σαν μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ σας διαβεβαιώνω ότι κάτι τέτοιο δεν έχει συζητηθεί ούτε σε πηγαδάκια, ούτε πουθενά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκοπό έχουν και ανακατεύουν ονόματα και λένε ένα ψευδές σενάριο, όταν έχει η ΑΕΚ τόσα προβλήματα ήδη… Να δημιουργούμε και άλλα;»

Για τις φήμες ότι είχε παρακολουθήσει μαζί με τον πρώην παράγοντα του Ιωνικού Νίκαιας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
«Δεν ήμουν καν στην Ελλάδα όταν έγινε το ντέρμπι. Ξέρω ότι ο κ. Χαραλαμπίδης ήθελε να πάει στον αγώνα και με πήρε τηλέφωνο να τον βοηθήσω να μην κάτσει με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αν μπορώ. Πήρα ένα τηλέφωνο στο γραφείο Τύπου και ζήτησα να τον βοηθήσουμε. Τον ξέρω ελάχιστα τον άνθρωπο. Τον έχω δει δύο φορές».

Για την αναβολή του ματς με τον ΟΦΗ και το θέμα με τον ΟΦΗ: «Όλοι μας είμαστε πληγωμένοι για αυτό που έγινε με τα εισιτήρια. Αρμόδιος είναι να σας μιλήσει ο κ. Δημητρέλος. Από ότι γνωρίζω δεν έχουν μπει αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ, πολλά χρήματα ξοδεύονται πριν καν μπουν στον λογαριασμό της ομάδας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε