Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Καστίγιο: Δεν με θέλει ο Χρυσικόπουλος

Φωτιά έβαλε με τις νέες του δηλώσεις ο Νέτι Καστίγιο
Φωτιά έβαλε με τις νέες του δηλώσεις ο Νέτι Καστίγιο

Μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ο Μεξικανός καταλογίζει ευθύνες στον Γιάννη Χρυσικόπουλο ενώ αποκαλύπτει ότι πλήρωνε και από την τσέπη του για να φορέσει τα “ερυθρόλευκα”.

Καταγγελία Ζίκο σε Πλατινί

Τζόλε Τζόλε… σήκωσε τους Τζόλε

Ο Νέρι Καστίγιο με δηλώσεις του στην “SPORTDAY” τόνισε:

 
“Είναι ξεκάθαρος πως αυτός που δεν με θέλει είναι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ο μόνος που μπορεί να με φέρει πίσω είναι ο πρόεδρος. Θα προσπαθήσω να μιλήσω στον κ. Κόκκαλη να του εξηγήσω και να δούμε τι θα γίνει. Η Σαχτάρ έστειλε έγγραφο που ζητάει 2,3 εκατ. ευρώ για δανεισμό ενάμιση έτους. Αμέσως είπα στον κ. Χρυσικόπουλο να βάλει ο Ολυμπιακός 1,5 εκατ. και εγώ από την τσέπη μου 800.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή.
 
Θέλω να γυρίσω στη ομάδα που νιώθω καλά και αγαπάω. Ύστερα από αυτό που είπα και ήταν ουσιαστικά η αρχική συμφωνία μου παρουσίαζε εμπόδια που δεν είχαν βάση. Εγώ κάνω τα πάντα για να γυρίσω. Βάζω από την τσέπη μου 800.000 ευρώ για να γίνει η μεταγραφή και κάποιοι δεν με θέλουν. Μόνο ο πρόεδρος μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Είναι όλα όπως σας τα λέω και η πρόταση της Σαχτάρ, την έχω στα χέρια μου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε