Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατά διαστήματα… Παναθηναϊκός, 2-1 τον Πανιώνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Πανιώνιο αλλά οι εμπνεύσεις του Νίνη και του Κατσουράνη του έδωσαν τη νίκη. Αποβλήθηκε ο Νίνης στο 90΄και στη συνέχεια μείωσε ο Κουμορτζί. Δείτε το βίντεο.

Έξαλλος με Νίνη ο Νιόπλιας – “Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα”

Παράπονα ΠΑΟ για την διαιτησία

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν το ματς με φανερή την πίεση στις προσπάθειες τους από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Το πρώτο σουτ προς την εστία του Μάχο έγινε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο από τον Νίνη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Πανιωνίου στο 44΄ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Νωρίτερα ο Σισέ είχε χάσει ανεπανάληπτη ευκαιρία ενώ ο Τζόρβας είχε πει “όχι” στο τετ α τετ με τον Ριέρα.

 
Το γκολ του Νίνη απελευθέρωσε τους συμπαίκτες του στην επανάληψη. Στο 63΄με εξαιρετικό σουτ ο Κατσουράνης έκανε το 2-0, ενώ στο 83΄ο Σισέ αστόχησε δύο φορές να νικήσει τον Μάχο απο πλεονεκτική θέση. Κι εκεί που ο Παναθηναϊκός έδειχνε απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο ήρθε η αποβολή του Νίνη στο 89΄να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Νίνης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνη προβολή στον Κοντοέ και στην ακριβώς επόμενη φάση ο Κουμορτζί μείωσε σε 2-1. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες κρατώντας την απόδοση του Νίνη και του Λουίς Γκαρσία που τα πήγε περίφημα σε ρόλο αντί-Γκοβού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Καντέ (74′ Σιμάο), Κατσουράνης (84′ Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία (67′ Μαρίνος), Νίνης, Λέτο, Σισέ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα (84′ Σαλαλί), Μπάλαμπαν (72′ Χίκα), Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (86′ Κούκετς)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε