Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταγγελία Αγγελόπουλων: “Παράνομη η είσοδος του Γιαννακόπουλου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ότι εισήχθη παράνομα στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ στον πρώτο και το δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και για τη δήλωσή του μετά τον τέταρτο περί “διαιτητών – κομάντο”.
 

Η “ερυθρόλευκοι” ΚΑΕ έχει καταγγείλει στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι η παρουσία του στα δύο ματς ήταν παράνομη!

Στην τεελυταία Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ υπήρξε αλλαγή στον πειθαρχικό κώδικα με τον συμψηφισμό ποινών, ύστερα από εισήγηση του Παναθηναϊκού. Αυτή θα εξεταστεί από τον Σταύρο Κοντονή και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο από τους οποίους θα κριθεί και η τύχη της.

Οι “ερυθρόλευκοι” αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Μπαλτάκος, ζήτησε να έχει αναδρομική ισχύ κι έτσι ο κ. Γιαννακόπουλος θα είχε δικαίωμα εισόδου στις 8 Οκτώβρη 2016 και τονίζουν οι κινήσεις αυτές είναι έμμεση παραδοχή ότι η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν παράνομη στους τελικούς.

Οταν η πλευρά του “τριφυλλιού” ισχυρίστηκε ότι ο Γιαννακόπουλος δεν έχει κάνει τη δήλωση περί διαιτητών – κομάντο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε στον Τάκη Μπαλτάκο: “Καλά θα μας τρελάνεις. Ποιος τις έβαλες στο site της ομάδας σου;”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε