Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταγγελίες Ιβιτς για επίθεση Χριστοβασίλη! Απάντησε σκληρά ο παράγοντας

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ιβιτς κατήγγειλε ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του Δικέφαλου Αετού και έβριζε παίκτες και προπονητή. Ολα άρχισαν μετά τη δήλωση που έκανε ο Σέρβος κόουτς στη NOVA σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου.

«Κοιτάξτε εδώ! Αυτό δεν υπάρχει! Είναι τραγικό! Δεν είναι ένα χρόνο… Είναι το ίδιο 10 χρόνια. Δεν γίνεται αυτό! Και για αυτή την κατάσταση φταίει μόνο ένα άτομο. Μιλάμε για μία ομάδα σταθερή στην Σούπερ Λίγκα. Είναι ντροπή! Είναι το χειρότερο γήπεδο στην λίγκα. Εδώ κινδυνεύσαμε να πάθουν ζημιές και οι παίκτες των δύο ομάδων. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια ειδικά στους παίκτες μου. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιου είδους γήπεδο! Κάτι πρέπει να αλλάξει! Όσο για εμάς είναι απλώς μία νίκη. Συνεχίζουμε», είπε ο Ιβιτς αμέσως μετά τον αγώνα και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης, πήγε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και άρχισε να βρίζει: «Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει».
 
Επίθεση στον Βλάνταν Ίβιτς εξαπέλυσε και ο Γιώργος Χριστοβασίλης με δηλώσεις του στην ΕΤ3: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, άσχετα αν εμείς είχαμε σήμερα τις ευκαιρίες. Θα παρακαλέσω την ομάδα του ΠΑΟΚ να συμμορφώσει τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος βγήκε και κατηγόρησε τον πρόεδρο πως ευθύνεται εκείνος.

Ακούσαμε τι είπε και στην συνέντευξη Τύπου. Προσπάθησα να μπω στα αποδυτήρια για να του πω γι’ αυτό που είπε… Είναι απαίσιος και δεν είναι σωστό να είναι προπονητής της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ. Τα είπε σε όλη την Ελλάδα, ας μας πει ποιος είναι ο Ίβιτς. Λυπάμαι γι’ αυτήν την μεγάλη ομάδα».

Το περιστατικό αυτό σχολίασε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος: «Ο κ. Χριστοβασίλης εξευτελίστηκε με τις δηλώσεις του, να ανακαλέσει άμεσα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Σκόνδρας είχε επεισόδιο με τον Ιβιτς. Από τον Δικέφαλο θεωρούν ότι αυτό έγινε επειδή ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε