Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καταγγελίες Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μπορεί σε όλο το ματς δεν φάνηκε να έχει γίνει το παραμικρό, ωστόσο μετά το τέλος του ντέρμπι οι “ερυθρόλευκοι” τα είχαν με τους “κιτρινόμαυρους” για τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Αρχικά τα είχαν με τον πρόεδρο της “Ένωσης” Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους Πειραιώτες μετά το τέλος του ντέρμπι βρισκόμενος στα αποδυτήρια καταφέρθηκε εναντίον των ανθρώπων του Ολυμπιακού χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ βαριές εκφράσεις.

Επίσης καταγγέλλεται απώθηση του Τάσου Μητρόπουλου στο ημίχρονο, όταν κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, σε αντίθεση με τον Βασίλη Δημητριάδη που πήγε κανονικά.

Και το τρίτο σημείο στο οποίο στάθηκαν οι “ερυθρόλευκοι” ήταν η επίθεση του Γιάχιτς στον Φουστέρ με τον Μάκο και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σταματούν τα χειρότερα.

Μετά το τέλος του ματς και ενώ οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο κάποιος επιτέθηκε στον Μάρκο Πάντελιτς, ωστόσο οι άνθρωποι της Ένωσης και του Ολυμπιακού φρόντισαν ώστε ο Σέρβος να κατευθυνθεί με ασφάλεια στα αποδυτήρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε