Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καταγγελίες από τον πρόεδρο της Superleague! – “Σκάνδαλα και παρασκήνιο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για καραμπινάτα σκάνδαλο σε 2-3 φετινούς αγώνες και πολλά πράγματα που παίζονται στο παρασκήνιο έκανε λόγο ο πρόεδρος της Λίγκας και του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης ο οποίος συμπλήρωσε: “Έχουμε το πρωτάθλημα που μας αξίζει”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αθλητικό Metropolis:

Για το πώς έφτασε ο Εργοτέλης σε τόσο δεινή θέση: «Δυστυχώς εκεί που φτάσαμε δεν μας μένει τίποτε άλλο. Κάναμε λάθη, είχαμε ατυχίες, μας αδίκησαν πολλές φορές, και όλα αυτά συνετέλεσαν σε αυτή την κακή χρονιά. Είμαστε πολύ αγχωμένοι, αλλά θα παλέψουμε».

Για την φιλοσοφία και το ποιόν των ανθρώπων που περιτριγυρίζουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Και πρωθυπουργός να γινόμουν κανένας δεν θα μου άλλαζε την φιλοσοφία που έχω. Εγώ προσωπικά για παράδειγμα δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Δούρος, γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα της ΕΠΟ να τον γνωρίζει. Μπορεί να είμαι ρομαντικός αλλά είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Μπορεί οι άλλοι να έχουν άλλη φιλοσοφία, αλλά εγώ δεν θα τους μοιάσω ποτέ».

Για την κατάσταση στη Σούπερ Λίγκα: «Έχουμε ένα πρωτάθλημα που μας αξίζει για αυτό που είμαστε. Εγώ όταν βγήκα πρόεδρος είπα ότι αυτοσκοπός μου είναι να καταλάβει και να πιστέψει ο λαός ότι μπαίνοντας στο γήπεδο βλέπει αυτό που συμβαίνει πραγματικά. Δυστυχώς πολλά γίνονται έξω από το γήπεδο και η κατάσταση αυτή συνεχίζει και ισχύει. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση. Έρχονται στα αυτιά μου οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες 10 μέρες και έχω τρελαθεί».

Για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία: «Εμένα ότι μου έκαναν μου το έκαναν. Εγώ θα κατέβω στην Ξάνθη ως Εργοτέλης να παίξω την μπάλα μου για να κερδίσω και αν ο Άρης κερδίσει την Κέρκυρα έχει καλώς, αλλιώς θα πέσουμε κατηγορία. Έτσι απλά. Το γεγονός όμως ότι πολλά παίζονται στο παρασκήνιο με γεμίζει οργή. Απορώ πως δεν έβγαλαν όλους τους παίκτες του Άρη προχθές με τον Παναιτωλικό. Είναι για γέλια η κατάσταση».

Για το προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα».

Για το ποια είναι τα καραμπινάτα σκάνδαλα στα οποία αναφέρεται: «Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι κάνουν».

Για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της λίγκας μετά τα όσα δήλωσε ότι γίνονται στο ποδόσφαιρο: «Αυτό εξαρτάται, θα το δούμε. Θα τον δείτε τον Παπουτσάκη σε 2-3 μέρες. Ως τώρα έχετε δει μόνο τον πράο Παπουτσάκη γιατί έτσι είμαι στη ζωή μου, αλλά τώρα θα τον δείτε και από την άλλη πλευρά».

Για το πώς έφτασε ο Εργοτέλης να κινδυνεύει με υποβιβασμό και για τις τοποθετήσεις Μπιτσαξή: «Είναι κρίμα που την σαμποτάρανε αυτή την ομάδα για να πέσει, αλλά όλοι αυτοί που το κάνανε δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου. Εγώ δεν είμαι θέατρο σκιών όπως λέει ο Μπιτσαξής, αλλά έχω και πρόσωπο και λόγο σε σχέση με άλλους που δεν έχουν ούτε μούρη και αυτοί είναι πολλοί. Η ώρα σιμώνει…».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε