Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Καταγγέλλει προπηλακισμούς από… παλαιστές ο Ποικιλίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στη φισούνα του Γ. Καραϊσκάκης, με πρωταγωνιστές ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αναβολή για ΠΑΟΚ – “Καπετάνιο”

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης που ήταν μέσα στη φισούνα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έδωσε την δική του θέση για τα όσα έγιναν, μιλώντας στον Sport 103:

“Αυτά που γίνονται στο στάδιο Καραϊσκάκη με την ομάδα των τροπαίων και του Τσάμπιονς Λιγκ μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Ό,τι έγινε, έγινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου και κατά την έναρξη του β’ μέρους. Μετά ηρέμησαν τα πράγματα. Όσα συνέβησαν στο ημίχρονο στη φυσούνα, σίγουρα ο κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει. Είναι πολύ περίεργο που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν τόσα άτομα σε εκείνο το χώρο. Εβδομήντα, ογδόντα, ενενήντα, δεν ξέρω πόσα ακριβώς άτομα μαζεύτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα. Υπήρχαν εκεί άτομα που ασχολήθηκαν με το άθλημα που ασχολήθηκα και εγώ. Ο παρατηρητής ήταν δίπλα μου και με παρακαλούσε να σταματήσω το επεισόδιο. Συμβαίνει μόνο στο Γ. Καραϊσκάκης αυτό. Οι κύριοι του Ολυμπιακού, ο κ. Τσιρώνης μπορεί να έλεγε ότι δεν συνέβαινε τίποτα, μιλούσε για μεμονωμένο περιστατικό. Πουλούσανε τρέλα.

Ακόμη, πίσω από τον πάγκο υπήρχε μία ομάδα δέκα ατόμων και πετούσαν αντικείμενα. Με την ανοχή της Αστυνομίας. Πώς διά μαγείας εμφανίστηκαν τόσα άτομα; Κάποια από αυτά τα άτομα προσπαθούσαν να προπηλακίσουν ποδοσφαιριστές, εμάς, σιχάθηκα. Δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο Τάσος Μητρόπουλος προσπάθησε να βοηθήσει. “Τι να κάνω, Παναγιώτη, δεν είδα αυτόν που χτύπησε τον Μουσλίμοβιτς” μου είπε. Όντως χτυπήθηκε ο Μουσλίμοβιτς. Πίσω από το γόνατο έχει μία μελανιά. Πάντα εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και πέρσι στο ματς των πλέι οφ και της κανονικής περιόδου.”
 
Όσον αφορά στον διαιτητή Τσινιάρη, ο Ποικιλίδης τόνισε: “Απέβαλε τον κ. Χάβο που είπε “σφύριξε ένα φάουλ για μας”, ενώ όταν του ζητούσα να κάνει συστάσεις ότι θα διακόψει το παιχνίδι για την ιαχή “Βούλγαροι”, δεν έκανε τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να διαβάσω την έκθεση του παρατηρητή. Αν δεν γράφει τίποτα, σημαίνει ότι είναι διακοσμητικό στοιχείο. Αν ήταν 50-50 ο διαιτητής, δεν θα είχαμε πρόβλημα και θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με τέτοια διαιτησία. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι. Πόσα αποθέματα να έχουν για να αντέξουν. Ήταν η δεύτερη χειρότερη διαιτησία μετά τον κ. Σπάθα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε