Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Καταιγιστική η Γερμανία – Σταμάτησε στα 4

Οι παίκτες της Γερμανίας έδωσαν εκπληκτική παράσταση στο Ντέρμπαν
Οι παίκτες της Γερμανίας έδωσαν εκπληκτική παράσταση στο Ντέρμπαν, ΦΩΤΟ REUTERS.

Επίδειξη δύναμης έκανε η καταπληκτική Γερμανία που έδειξε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ ότι μπορεί να μην έχει τα μεγάλα αστέρια όμως είναι ο ορισμός της ομάδας. Η Αυστραλία παραδόθηκε στις διαθέσεις των αντιπάλων της και δεν μπόρεσε να γλιτώσει το διασυρμό. Επιτέλους είδαμε μπάλα…

Δείτε το LIVE του αγώνα.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι Γερμανοί έδειξαν τις διαθέσεις τους. Με εξαιρετική λειτουργία στη μεσαία γραμμή και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας τα πάντσερ έφταναν με χαρακτηριστική ευκολία στα καρέ της Αυστραλίας.

 
Το θετικό για τους παίκτες του Λεβ είναι ότι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 8′ ο Ποντόλσκι, ο παίκτης που αναγεννιέται όταν παίζει στην Εθνική, με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.
 
Οι Αυστραλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν είχαν απάντηση στον εξαιρετικό Οζίλ που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο. Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν μέχρι το 26′ όταν ο Κλόζε νίκησε στον αέρα τον Σβάρτσερ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Στο δεύτερο μέρος τα πάντα τελείωσαν όταν η Αυστραλία έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αυστηρής αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κέιχιλ.
 
Από εκεί και μετά παρακολουθήσαμε ένα γερμανικό πάρτι. Όποτε ήθελαν οι παίκτες του Λεβ έφταναν στην περιοχή του Σβάρτσερ. Στο 68′ ο Μίλερ σημείωσε το πιο όμορφο τέρμα ως τώρα του Μουντιάλ. Συνδυάστηκε εξαιρετικά με τον Οζίλ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα.
 
2 λεπτά αργότερα ο Κακάου στην πρώτη του επαφή με την μπάλα σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 4-0, που είναι το πιο ευρύ σκορ μέχρι τώρα στη διοργάνωση.
 
Πλέον Γερμανία και Γκάνα ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου με 3 βαθμούς αφήνοντας την Αυστραλία και την Σερβία στο μηδέν.
 
Γερμανία: Νόιερ, Φρίντριχ, Κεντίρα, Σβαινστάιγκερ, Οζίλ (73′ Γκόμες), Ποντόλσκι (81′ Μαρίν), Κλόζε (68′ Κακάου), Μίλερ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Μερτεζάκερ.
 
Αυστραλία: Σβάρτσερ, Νέιλ, Μουρ, Κέιχιλ, Κούλινα, Έμερτον (73′ Γιέντιναρ), Γουιλκσάιρ, Τσίπερφιλντ, Γκρέλα (46′ Χόλμαν), Βάλερι, Γκαρσία (64′ Ρουκαβίτσα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε