Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Καταλήγει σε Μήτρογλου και Σιόβα ο Ζαρντίμ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον “τελικό” της Τετάρτης με την Σάλκε στην Γερμανία. Διαβάστε τι δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας και τα διλήμματα που αντιμετωπίζει.

Το ματς με την Σάλκε έχει χαρακτήρα τελικού για τον Ολυμπιακού καθώς σε περίπτωση νίκης αγκαλιάζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βλέπει και ο ίδιος το ματς σαν μια προσωπική πρόκληση.

Όταν ένας προπονητής έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και προβληματίζεται ακόμα και για το ποιους θα “κόψει” από την αποστολή, τότε φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να διαλέξει για την ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και στην προπόνηση της Δευτέρας έδειξε τις σκέψεις του.

Ο Κάρολ αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας στο αριστερό. Στα στόπερ ο Μανωλάς θεωρείται σίγουρος, ενώ ο Σιόβας φαίνεται πως κερδίζει την “μάχη” με τον Κοντρέρας λόγω της μακρόχρονης απουσίας του Χιλιανού (έχει να αγωνιστεί από τις 29 Οκτωβρίου).

Στη μεσαία γραμμή δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Μοντέστο, Μανιάτη και Γκρέκο, ενώ στην επίθεση ο Ζαρντίμ αναμένεται να ξεκινήσει την τριάδα που αγωνίστηκε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μονπελιέ. Δηλαδή, ο Μασάντο και ο Αμπντούν να βρίσκονται στα πλάγια και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Ο διεθνής στράικερ με τις εμφανίσεις του στα τελευταία παιχνίδια στέλνει στον πάγκο τον Τζιμπούρ, ο οποίος πάντως αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανέλυσε και το πλάνο τους στους παίκτες τονίζοντας:

«Πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Μπορούμε να κερδίσουμε τη Σάλκε» υποστήριξε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο χέρι μας είναι, έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν θα περιμένουμε πίσω τη Σάλκε. Θα πιέσουμε πάνω από το χώρο του κέντρου, με στόχο να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, να εκμεταλλευτούμε τυχόν λάθη και θα προσπαθήσουμε βγαίνοντας γρήγορα στην επίθεση να σκοράρουμε.

Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να έχουμε καλή αμυντική συμπεριφορά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσέξουμε πολύ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου η Σάλκε θα επιδιώξει να ασκήσει πίεση, αλλά και στις στημένες φάσεις».

Χωρίς Φετφατζίδη και Παπάζογλου ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε