Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κατάληψη...διαρκείας

Κατάληψη...διαρκείας
Το NewsIt.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις και σας τις μεταφέρει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.12.2009 | 16:37
Πρώτη δημοσίευση: 09.12.2009 | 16:37

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν την κατάληψη με βάρδιες και είναι αποφασισμένοι να μην φύγουν από τα γραφεία της ΠΑΕ εάν δεν πάρουν σαφείς απαντήσεις.

Τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν λειτούργησαν την Τετάρτη αφού η κατάληψη από οπαδούς της “Ένωσης” συνεχίζεται για δεύτερη μέρα. Μάλιστα όσο περνoύσε η ώρα ο αριθμός των οπαδών ξεπέρασε τους 200, αλλά το βράδυ αραίωσαν και πάλι. 


 
Οι “καταληψίες” ζητούν επικοινωνία με τον Νίκο Νοτιά και εγγυήσεις ότι η ΑΕΚ θα βγει από το αδιέξοδο αλλιώς δεν αποχωρούν.Ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της ΠΑΕ ΑΕΚ :

“Παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις. Λύση ακόμα δεν έχει δοθεί. Για αυτό και είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί μέχρι να εξασφαλιστούν αυτά που θέσαμε στον κ. Θανόπουλο από την πρώτη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι βάλαμε τέλος στα περίεργα σενάρια που επεξεργάζονταν κάποιοι που θέλουν την ΑΕΚ μικρή, καθώς και στα σενάρια τύπου πρωτοδικείου τα οποία θα παραμείνουν ευσεβείς διαχρονικοί πόθοι στα διεστραμμένα μυαλά τους. Θέλουμε να τονίσουμε για το συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 18:00 ότι κάθε μορφή βιαιότητας ή ακρότητας θα θεωρηθεί σαν προβοκάτσια, κατά της ΑΕΚ. Θα πρέπει όλοι μας να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την όλη διαδικασία. Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες που περνάνε από τη Γράμμου και επικοινωνούν απ' όλη την Ελλάδα μαζί μας”
 
 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο