Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατάσχεση των τηλεοπτικών εσόδων της ΑΕΚ ζητάει η εφορία!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Άλλο ένα, αλλά μεγάλο, πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ που βλέπει την οικονομική καταστροφή να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Με έγγγραφο που έστειλε στη Σούπερ Λίγκα, η εφορία ζητάει να δεσμευτούν τα έσοδα που προβλέπει το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Ένωσης μέχρι να καλυφθεί χρέος 13,5 εκ. ευρώ. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ.

Το χαρτί κοινοποιήθηκε και η διοίκηση της ΑΕΚ το επιβεβαιώνει αλλά δεν ανησυχεί ιδιαίτερα διότι τα χρήματα που ζητάει η εφορία αφορούν ρυθμισμένο χρέος.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε καταφέρει προ ημερών να ρυθμίσει το χρέος, όμως η αδυναμία της Ένωσης να πληρώσει τις δύο δόσεις συνολικού ποσού 1,2 εκ. ευρώ, προκάλεσε την αντίδραση της εφορίας.

Βέβαια υπάρχει κι άλλη μία σημαντική παράμετρος που κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να μην ανησυχούν. Τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης σεζόν δεν της ανήκουν αφού είναι η εγγύηση για το δάνειο που πήρε πρόσφατα η ΠΑΕ από τον Άραβα Πρίγκιπα, Αλ Σουνταϊρί.

Το χρέος πάντως παραμένει και είναι μεγάλο. Οι άνθρωποι της ομάδας θα κάνουν εκ νέου συζητήσεις με την εφορία ώστε να μπει και αυτό σε νέο διακανονισμό.

Δεν εγκαταλείπει – Πρόταση Ντέμη για συνεργασία Κωστένογλου, “Λύμπε”, Δέλλα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε