Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Καταθέτει στον εισαγγελέα για το Μακάμπι – Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση της δεύτερης κασέτας που αφορά το παιχνίδι Μακάμπι-Ολυμπιακός, όπως ΚΑΙ για την υπόθεση των –κατά την UEFA- ύποπτων ελληνικών αγώνων, θα βρεθεί το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας.
Μετά τον διαχωρισμό της υπόθεσης των κασετών (αυτής του αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός για το Γιουρόπα Λιγκ και της κασέτας που αφορούσε τον αγώνα Άρης Παναθηναϊκός), ο κ. Μπαξεβάνης ανέλαβε να φέρει σε πέρας την προκαταρκτική εξέταση για την αναμέτρηση που συμμετείχε ο Ολυμπιακός τον περασμένο Αύγουστο..
 
Ο επίκουρος αθλητικός εισαγγελέας έχει ζητήσει δικαστική συνδρομή από τις ιταλικές αρχές (λόγω του Ιταλού διαιτητή που είχε διευθύνει το ματς), η οποία και αναμένεται. Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε καταγγείλει προσπάθεια επηρεασμού του νεαρού Ιταλού ρέφερι.
 
Έτσι, ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άντρας της Παναχαϊκής θα καταθέσει την Τετάρτη γι’ αυτό το θέμα που όπως γίνεται αντιληπτό παραμένει ορθάνοιχτο, αλλά και την άλλη σπουδαία υπόθεση, που αφορά τους ύποπτους ελληνικούς αγώνες.
 
Για το θέμα αυτό, ο Αλέξης Κούγιας έχει προβεί επανειλημμένως σε καταγγελίες και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, εντός του Ιουνίου θα κληθούν ως ύποπτοι για τρία κακουργήματα 25 πρόεδροι ομάδων όλων των κατηγοριών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε