Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Η Παλλήνη υποδέχθηκε το… χρυσό της παιδί! [pic, vid]

ΦΩΤΟ Newsit
ΦΩΤΟ Newsit

Εκεί έκανε τα πρώτα της βήματα στον αθλητισμό κι έτσι δεν γινόταν να μην τιμηθεί! Η Κατερίνα Στεφανίδη επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Ρίο και έδωσε το “παρών” σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Παλλήνης.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε στην Παλλήνη τα πρώτα της βήματα στον στίβο και ο δήμος ανακοίνωσε πως θα δώσει το όνομά της στο στάδιο της περιοχής προκειμένου να την τιμήσει.

Έχοντας στο πλάι της τον σύζυγο της και τον δήμαρχο της πόλης, η Στεφανίδη έδειξε στο πλήθος που μαζεύτηκε για να την υποδεχθεί το χρυσό της μετάλλιο και καταχειροκροτήθηκε. Μάλιστα, στην εκδήλωση βρέθηκε και η μπάντα του δήμου.

“Είμαι χαρούμενη που είμαι πίσω, δεν ερχόμαστε και πολύ συχνά, οπότε είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ”, δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη στις κάμερες, που δεν έκρυψε τη συγκίνηση της για τη συγκεκριμένη κίνηση του δήμου, ενώ κάλεσε τους πολίτες να… στρέψουν τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό.

“Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, πολύ χαμηλών τόνων. Το χαρακτηριστικό της ήταν πως έφευγε για προπόνηση αλλά την επόμενη ημέρα ήταν πανέτοιμη στα μαθήματα της”, τόνισε αρχικά ο παλιός γυμνασιάρχης της Στεφανίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην ειδική γιορτή που έγινε για την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, όταν αυτή κέρδισε το πρώτο της χρυσό στη “Γυμνασιάδα 2006”, σε ηλικία 16 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε