Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: “Την Αυγή δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, αποθεώθηκε από τον κόσμο στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, εξέφρασε την πικρία της στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε και στον ντόρο που δημιουργήθηκε με την εφημερίδα “Αυγή”.

Λίγα 24ωρα μετά από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κατερίνα Στεφανίδη, επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλματος επί κοντώ.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στο θέμα που προέκυψε με την εφημερίδα “Αυγή”, ενώ εξέφρασε και το παράπονο της.

“Εγώ έκανα μια δήλωση γενικά στους δημοσιογράφους. Έχω κερδίσει μετάλλια και σε πανευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως εσείς ασχολείστε μια φορά τα τέσσερα χρόνια… Αυτή ήταν η δήλωση μου. Την “Αυγή” -τι είναι περιοδικό, εφημερίδα(;)- δεν την έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου και δεν είχε καμία σχέση με τη δήλωση που έκανα εγώ”, τόνισε.

Να θυμίσουμε πως η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης απάντησε για το θέμα σε tweet δημοσιογράφου του Sport24.gr Χάρη Σταύρου. «Έγραψε η “ΑΥΓΗ” για την Κατερίνα Στεφανίδη “Κατερίνα, να διαβάζεις”. Για τη Στεφανίδη που σπούδασε νευροψυχολογία στο Stanford. Στο Stanford…». Απαντώντας, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έγραψε: «ο καθένας διαβάζει δηλώσεις μου και νομίζει ότι τον αφορούν».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε