Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη, Βούλα Παπαχρήστου: Συγχαρητήρια κομμάτων για τα μετάλλια

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Συγχαρητήρια στις Κατ. Στεφανίδη και Β. Παπαχρήστου καθώς και στον Κ. Φιλιππίδη, για τις επιτυχίες τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

“Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Κώστας Φιλιππίδης, μας έκαναν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι. Μπράβο σας. Δίνετε το μήνυμα σε όλους μας, ότι με προσπάθεια, άμιλλα και στόχους μπορείς να φθάσεις ψηλά στην κορυφή. Η Ελλάδα περιμένει πολλά, από όλους εσάς, συγχαρητήρια”, τονίζει στο μήνυμά του ο κ. Λεβέντης.

Συγχαρητήρια έδωσε κι ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω του λογαριασμού του στο twitter, στους αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάλθημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι.

“Υπάρχει και μια Ελλάδα εξωστρεφής που δεν παραδίδεται στη μιζέρια. Μπράβο Κατερίνα, Κώστα, Βούλα”, αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Τα θερμά συγχαρητήρια, εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, προς τους Έλληνες αθλητές που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο Βελιγράδι.

“Θερμά συγχαρητήρια στη χρυσή Κατερίνα Στεφανίδη, που με το νέο άλμα της στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βελιγραδίου, ανέβασε την Ελλάδα στα ύψη ακόμη μια φορά κάνοντας υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης η χάλκινη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν και ο ασημένιος Κώστας Φιλιππίδης που κυνηγούν τα όνειρά τους και διακρίνονται χάρη στο πάθος, τη σκληρή δουλειά και την επιμονή τους”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε