Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατέθεσε προσφυγή ο Σηφάκης – Ζητάει 988.000 ευρώ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τερματοφύλακας του Άρη δεν έχει λάβει ακόμη τα δεδουλευμένα του ύψους 188.000 ευρώ και κατέθεσε προσφυγή ζητώντας επιπλέον 800.000 ευρώ, στηριζόμενος σε έναν κανονισμό της ΕΠΟ.

Το… φέσι για τον Αβραάμ “κυνηγάει” ακόμα τον Άρη

Ο διεθνής τερματοφύλακας επιθυμεί να του επιδικαστούν τα δεδουλευμένα του, ύψους 188.000 ευρώ, ενώ ζητά επιπλέον το ποσό των 800.000 ευρώ (!), στηριζόμενος έναν κανονισμό που προστατεύει ποδοσφαιριστές εώς 28 ετών.

Ο Μιχάλης Σηφάκης παραμένει εδώ και πολύ καιρό απλήρωτος, ενώ τις τελευταίες μέρες προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με υπεύθυνους από την “κίτρινη” ΠΑΕ, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ο συγκεκριμένος κανονισμός της ομοσπονδίας έχει να κάνει για παίκτες μέχρι 28 ετών που μένουν ελεύθεροι από ομάδα που τους χρωστάει χρήματα, αλλά δεν έχουν βρει την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.

Ο Σηφάκης πάντως έχει ακόμα περιθώριο να βρει ομάδα μέχρι το καλοκαίρι (το συμβόλαιο του άλλωστε λήγει στις 30/06) και πιθανοτατα αυτή του η κίνηση γίνεται έτσι ώστε να ασκησει πίεση στην ΠΑΕ Άρης και να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του.

Πάντως, γίνεται αντιληπτό οι δύο πλευρές οδηγούνται στα… άκρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε