Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθαρή η μαγνητική του Νίκολας – Ανακοίνωση για τα εισιτήρια της φιέστας του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η κακή απόδοση του Αμερικανού γκαρντ στον τελικό του κυπέλλου οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στις ενοχλήσεις που νιώθει από τον τραυματισμό του στο 4ο ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Γι΄ αυτό υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία ήταν καθαρή και έτσι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ηρέμησαν. Ο Ομπράντοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες που θα προπονηθούν Τρίτη και Τετάρτη ενόψει του πρώτου αγώνα στα ημιτελικά του πλέι οφ την Πέμπτη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας αυτός θα έχει χαρακτήρα φιέστας αφού θα αναρτηθεί το λάβαρο του έκτου Ευρωπαϊκού τροπαίου και οι φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Η ΚΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε για τα εισιτήρια:

“Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ με την ημιτελική φάση των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ (19/5, 19.00). Ο πρώτος αγώνας αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς θα αναρτηθούν το λάβαρο και το μπάνερ για το 6ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ομάδας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης διατίθενται από τη Θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» σήμερα (16/5), αύριο (17/5) και την Τετάρτη (18/5) από τις 10π.μ. ως τις 8μ.μ. και την Πέμπτη (19/5) από τις 10π.μ. ως τις 5μ.μ. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν από τις 4μ.μ. Εισιτήρια διατίθενται και από το PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία/ώρες λειτουργίας καταστημάτων).”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε