Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καθάρισαν” Μπλάνκο – Λύμπε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σε φιλικό αγώνα της Σβάρτς με τον επιθετικό δίδυμο να Μπλάνκο – Λύμπε να συνεργάζεται άψογα και να σκοράρουν από ένα γκολ. Ο Γκέντσογλου το άλλο γκολ. Εξαιρετικός ο Σκόκο.

Με σύστημα 4-4-2 παρέταξε τους “κιτρινόμαυρους” ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Λούκατς και μπροστά του στην άμυνα -από αριστερά προς δεξιά- οι Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας. Οι Καφές και Γκέντσογλου ξεκίνησαν στα χαφ, με τους Σκόκο και Λεονάρντο να τους πλαισιώνουν, από αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ στην επίθεση ξεκίνησαν ο Μπλάνκο με τον Λυμπερόπουλο.
 
Στο πρώτο 20λεπτο η “Ένωση” είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν δυσκολευόταν να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Στη συνέχεια έπιασε δουλειά ο Σκόκο και το επιθετικό δίδυμο και μέσα σε ένα πεντάλεπτο η ΑΕΚ “καθάρισε” το ματς.
 
Στο μετά από ασίστ του Σκόκο 34′ ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ με το εξωτερικό μέρος του ποδιού. Στο 38′ ο Γκέντσογλου έκανε το 2-0 καθώς το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής βρήκε σε πόδι αμυντικού και ξεγέλασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 39′ με σουτ του Λυμπερόπουλου από το ύψος του πέναλτι, ενώ προηγήθηκε η δεύτερη ασίστ του Σκόκο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άλλαξε τα 9/11 από το αρχικό σχήμα θέλοντας να δοκιμάσει νέα πρόσωπα, με τον ρυθμό της αναμέτρησης να πέφτει αισθητά αλλά τους “κιτρινόμαυρους” να διατηρούν άνετα το υπέρ τους προβάδισμα έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα να το διευρύνουν.

 
Οι συνθέσεις των ομάδων:

AEK (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Λούκατς, Γεωργέας (39′ Αργυρίου), Καράμπελας, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Γκέντσογλου, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο

ΣΒΑΤΣ (Λέμπελ Μπάουερ): Τουρμίχερ, Έγκεν, Κ. Ρίνκερ, Άνγκλερ, Κλαμπλ, Ράιτερ, Φόλγκερ, Χούμπερ, Μικέλε, Κέλνερ, Κοντσέστερ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε