Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθάρισε… ο αρχηγός – “Απόδραση” με Λαμπάρντ για Τσέλσι (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Έβερτον προηγήθηκε μόλις στο 2′ μέσα στο “Γκούντισον Παρκ”, όμως ο… φευγάτος Φρανκ Λάμπαρντ πέτυχε δύο γκολ για την Τσέλσι, οδηγώντας την στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που ο Φρανκ Λάμπαρντ άκουγε επίσημα από την Τσέλσι πως δεν θα του γίνει ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Άγγλος μέσος όμως έδειξε σε όλους πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κάνει… λάθος.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για την Έβερτον, αφού με τη συμπλήρωση ενάμιση λεπτού στον αγώνα, ο Πίεναρ πήρε το “ριμπάουντ” μετά από προσπάθεια του Ανιτσέμπε στο δοκάρι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ.

Από εκεί και πέρα όμως, ανέλαβε δράση ο Λάμπαρντ. Ο αρχηγός της ομάδας του Λονδίνου στο 42’ έφερε το ματς στα ίσια για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στο 72’ και να δώσει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Τσέλσι στο πρωτάθλημα που την έφερε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Χάιτινχα, Γιαγκέλκα, Ντιστέν, Χίτζλσπεργκερ (78’ Μπάρκλεϊ), Όσμαν, Πίεναρ (80’ Οβιέδο), Γέλαβιτς, Νέισμιθ (76’ Βέλλιος), Ανιτσέμπε.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ (46’ Τέρνμπουλ), Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μάτα (85’ Όσκαρ), Αζάρ (74’ Μόουσες), Τόρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε