Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Καθάρισε” τον Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σπουδαία νίκη πήρε ο Πανσερραϊκός επί του Εργοτέλη με 2-0, δίνοντας τέλος στο αρνητικό του σερί, ενώ στέρησε από τους Κρητικούς την ευκαιρία να ανέβουν στην πρώτη θέση της Football League.

Μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες), ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε μια νίκη και μάλιστα απέναντι σε ένα από τα φαβορί για άνοδο, τον Εργοτέλη.

Τα “λιοντάρια” επικράτησαν με 2-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική… ανάσα. Τα γκολ μπήκαν στο 2′ με κεφαλιά του Τσούτση και στο φινάλε, με σουτ του Μπανγκουρά στις καθυστερήσεις. Στο 35′ ο Ράνιτς είχε δοκάρι.

Όσο για τους Κρητικούς, γνώρισαν την πρώτη εκτός έδρας ήττα τους και δεύτερη σε 12 αγώνες κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι στην κορυφή της Football League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δ., Μπριλάκης, Καρακώστας, Καρασαλίδης, Σιάκκας (77′ Παντελιάδης), Ράνιτς (69′ Παρασκευαΐδης), Ανάκογλου (90+4′ Τσιμίκας), Κόντος, Μπανγκουρά, Τσούτσης
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρομάνο, Ζαχόρα (67′ Καλίλ), Χαντί (77′ Χρυσοφάκης), Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Γεωργίου (41′ Δωματάς), Ρέντζας, Γκαντιάγκα

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/12

Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 2-1
 
Κυριακή 9/12
Δόξα Δράμας – Εθνικός Γαζώρου 2-0
Καβάλα – Καλλονή 1-0
Παναχαϊκή – Παναιτωλικός 1-0
Βύζας Μεγάρων – Ηρακλής 0-2
Θρασύβουλος – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Φωκικός – Πιερικός 1-0
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-0
Καλλιθέα – Ηρακλής Ψαχνών 1-1
 
Δευτέρα 10/12

Πανσερραϊκός – Εργοτέλης 2-0
 
Ρεπό: Αναγέννηση Επανομής

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε