Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Καθαρίζει” και τρελαίνεται (VIDEO)

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε τα προηγούμενα χρόνια έχει βρει ο Ατρόμητος στο πρόσωπο του Κώστα Μήτρογλου. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα φετινά γκολ του.

Ο 24χρονος επιθετικός πραγματοποιεί μέχρι τώρα μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Περιστερίου και δείχνει ότι έχει στο αίμα του το γκολ. Οδηγεί τον Ατρόμητο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς τα τέρματα που έχει σημειώσει έχουν αποδειχθεί καθοριστικά για τους «κυανόλευκους».

Παρότι άργησε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, έδειξε να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα. Την πρώτη αγωνιστική αν και ανέτοιμος αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο απέναντι στον ΟΦΗ στην Κρήτη, αλλά φρόντισε να «οπλίσει» στο επόμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη χαρίζοντας στον Ατρόμητος τρεις πολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας.

Ακολούθησαν άλλα δύο γκολ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και από ένα στα ματς με Λεβαδειακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ και Άρη, όλα μέσα στο Περιστέρι. Με το τέρμα που πέτυχε απέναντι στους «κίτρινους» ο Έλληνας επιθετικός έφτασε συνολικά τα 8 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δείτε όλα τα φετινά του γκολ στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε