Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κάθε φορά…γιορτή – Η απολαυστική Μπάρτσα άλωσε (ξανά) το Μπερναμπέου

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Πεπ Γκουανρντιόλα συμπλήρωσε τα 41 και οι παίκτες του ήθελαν να του κάνουν ένα μεγάλο δώρο. Τι καλύτερο λοιπόν από το να στήσουν άλλη μία από τις συνηθισμένες του πλέον γιορτές στο σπίτι της μεγάλης τους αντιπάλου. Η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή στο σκορ, επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ισπανίας.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Μπαρτσελόνα έγινε η πρώτη ομάδα που μετράει πλέον 7 συνεχόμενους αγώνες αήττητη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Όπως και στο ματς του πρωταθληματος έτσι και στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του κυπέλλου, η Ρεάλ μπήκε μπροστά στο σκορ με το όμορφο γκολ του Ρονάλντο στο 11′.

Ινιέστα στο 54′ και Μπενζεμά τέσσερα λεπτά αργότερα σημάδεψαν το δοκάρι. Η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης ενώ ο Γκουαρντιόλα έγινε ο δεύτερος προπονητής που κερδίζει σε κλάσικο την ημέρα των γενεθλιών του.

Ρεάλ: Κασίγιας, Άλντιντοπ, Ράμος, Καρβάλιο, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Πέπε, Λασανά Ντιαρά (66′ Οζίλ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, Ιγκουαϊν (66′ Καγεχόν).

Μπαρτσελόνα: Πίντο, Ντάνι Άλβες,  Πουγιόλ, Πικέ, Αμπιντάλ, Μπουσκέτς, Ινιέστα., Τσάβι (86′ Πέδρο), Φάμπρεγκας (89′ Κουένθα), Αλέξις Σάντσες (82′ Αντριάνο) , Μέσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε