Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Καθοριστικό το πρώτο ματς για Καρνέζη και Γλύκο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι δύο διεθνείς τερματοφύλακες αναφέρθηκαν στην σημασία του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ κόντρα στην Λετονία και συμφώνησαν πως η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσαν οι δύο διεθνείς τερματοφύλακες:

«Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Πρέπει να νικήσουμε για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Είναι πολύ καλό το κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος και είναι όνειρο ζωής που βρίσκομαι εδώ, Ευχαριστώ τον προπονητή μου. Αν έχουμε την ψυχολογία που πρέπει από το πρώτο παιχνίδι, τότε θα είναι καλό και για το δεύτερο ματς στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’», ήταν τα λόγια του Γλύκου, που κλήθηκε στην Εθνική για πρώτη φορά.

«Το πρώτο παιχνίδι σε μια διοργάνωση είναι πάντα πολύ βασικό. Είναι καθοριστικό να ξεκινήσουμε με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα, ο όμιλος είναι βατός, όμως πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε το τρίποντο με τη Λετονία. Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, όπως είχαν γίνει στο παρελθόν στο ίδιο γήπεδο και να μπούμε με το… δεξί», τόνισε ο Ορέστης Καρνέζης μετά το τέλος της προπόνησης», τόνισε σχετικά ο Ορέστης Καρνέζης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε