Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Καθυστερεί ο Πρίγκιπας – “Κινήσεις” από Arboris και Μαυροκουκουλάκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Από… παράταση σε παράταση πάει η παρουσίαση των χρημάτων από τον Αλ Σαούντ, την ώρα που η Arboris φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση από μεγάλο ξένο επενδυτή. Σχέδιο… σωτηρίας ετοιμάζει ο Μαυροκουκουλάκης.
 
Οργισμένη αντίδραση του Παναθηναϊκού για Καλόπουλο:Στον πανικό τους επιστρατεύουν…φαντάσμα

Σκληρή ανακοίνωση Ολυμπιακού: Ξέθαψαν τον μπαμπούλα της λασπολογίας!

Επιστολή Γόντικα προς Πιλάβιο: Ευθύνεστε κ εσείς προσωπικά

Ο Βλάσης Τσάκας δήλωσε πως τα 15 εκατ. ευρώ που πρέπει να εμφανίσει ο Πρίγκιπας θα παρουσιαστούν στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ενώ έγινε γνωστό πως θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Τζέντα για να παραδώσει τον οικονομικό και νομικό έλεγχο της ΠΑΕ στο επιτελείο του Αλ Σαούντ. (υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες για. ενδοιασμούς από την οικογένεια του Πρίγκιπα γι αυτή του την κίνηση)

 
Η διοίκηση των “πρασίνων” δείχνει… κουρασμένη από όλες αυτές τις αναβολές και όρισε ΔΣ για την ερχόμενη Τρίτη, όταν και αναμένεται να δοθεί εντολή στην Arboris Capital να φέρει πρόταση.
 
Η εν λόγω εταιρεία ήδη έχει κάνει προεργασία κι επαφές, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έτοιμη να παρουσιάσει συγκεκριμένη πρόταση που θα βγάλει τον Παναθηναϊκό από τη δύσκολη θέση και θα τον ανεβάσει σε άλλα επίπεδα.
 
Πάντως, σύμφωνα με τη “SportDay” ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης παρέδωσε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη πρόταση για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ για μία τετραετία από τον ίδιο κι άλλους Παναθηναϊκού επιχειρηματίες, λύση που θα προτείνεται σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποια από τις υπάρχουσες προτάσεις, ή αν δεν εμφανιστεί κάποια καινούρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε