Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Καθυστερημένος ο Σισοκό – Πάει για… ανανέωση ο Καρνέζης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ιβοριανός άσος του Παναθηναϊκού έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης, καθυστερώντας την επιστροφή του και θα δώσει… εξηγήσεις στη διοίκηση των “πρασίνων”. Ο Καρνέζης εντυπωσιάζει και -σύμφωνα με δημοσίευμα- στο “τριφύλλι” σκέφτονται την ανανέωση του συμβολαίου του

Ο Ιμπραΐμ Σισοκό είχε αναχωρήσει για την πατρίδα του, για να αγωνιστεί με εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού, ωστόσο, δεν επέστρεψε στην ώρα του, μιας και επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (η… άδειά του έληγε δύο μέρες νωρίτερα).

Αρχικά, ο μεσοεπιθετικός των “πράσινων” ζήτησε μία μέρα παραπάνω άδεια, προκειμένου να βραβευτεί από τον πρόεδρο της Ακτής Ελεφαντοστού, ως μέλος της εθνικής ομάδας που εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα, που θα διεξαχθεί το 2013 στην Νότια Αφρική.

Το αίτημά του έγινε δεκτό, ωστόσο, ο Σισοκό έφτασε στην χώρα μας το μεσημέρι της Τρίτης, κάτι που μόνο θετικά δεν… ήχησε στα αφτιά των ανθρώπων της ΠΑΕ. Για τον λόγο αυτό, ο Αφρικανός θα κληθεί ενώπιον της διοίκησης του συλλόγου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις. Αν δεν γίνει πειστικός, τότε πιθανότατα θα του επιβληθεί ένα πρόστιμο.

Όσον αφορά τον ορέστη Καρνέζη, οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις -με Παναθηναϊκό και Εθνική- δεν αποκλείεται να τον φέρουν νωρίτερα από το προβλεπόμενο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοίκηση για ανανέωση.

Ετσι σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” θα του γίνει πρόταση για διπλασιασμό των αποδοχών του και από τις 100.000 ευρώ που παίρνει τώρα το χρόνο θα ανέβει στις 200.000 ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε