Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κατήγγειλε φραστική επίθεση από Καραπαπά ο Παράσχος!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, κατήγγειλε ότι δέχθηκε φραστική επίθεση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το Κύπελλο Ελλάδας. Οργισμένη απάντηση Καραπαπά.

Σύμφωνα με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, πριν την έναρξη του -χθεσινού- αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πλατανιά, ο Κώστας Καραπαπάς τον αποκάλεσε “καραγκιόζη και νούμερο”.

“Ξαφνιάστηκα, όταν άκουσα τον κ. Καραπαπά να με βρίζει και να με αποκαλεί ”καραγκιόζη και νούμερο”. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό, πριν καν αρχίσει το παιχνίδι, δέχτηκα άνευ λόγου και αιτίας φραστική επίθεση, από έναν άνθρωπο που, μάλιστα, εκπροσωπεί έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι κρίμα, γιατί, αν μη τι άλλο, δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα, όχι μόνο στον συγκεκριμένο, αλλά σε κανέναν, για να έχω τέτοια αντιμετώπιση και μετά από τόσα χρόνια θα περίμενα περισσότερο σεβασμό”, υποστήριξε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο στο facebook πως ουδέποτε επιτέθηκε φραστικά στον προπονητή του Πλατανιά.

“Ο προπονητής Παράσχος (γνωστός για το μένος του κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) είπε ότι τον εξύβρισα στο παιχνίδι Κυπέλλου, κάτι που φυσικά δεν συνέβη ποτέ. Ή θα ανακαλέσει, λοιπόν, ή θα συρθεί (και αυτός) στα δικαστήρια για να αποδείξει αυτά που λέει δημόσια”, ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε