Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Κάτοικος Ιωαννίνων ο Σκούφαλης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μανώλης Σκούφαλης που αποκάλυψε πως αρνήθηκε προτάσεις από αρκετούς συλλόγους της Σούπερ Λιγκ.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να αποσπάσουν το “ναι” του παίκτη την ώρα που η Κέρκυρα φαινόταν το φαβορί για την απόκτηση του.

 
Η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη ο οποίος αναμένεται να φορέσει την φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια”.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, είπε: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγραφή μου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Χριστοβασίλη για την πρόταση που μου έκανε και ειλικρινά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα προκειμένου να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Ο ΠΑΣ είναι μια νέα σελίδα που μου παρουσιάζεται στην καριέρα μου και αποτελεί μεγάλη τιμή που θα είμαι μέλος του. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχει τεράστια δυναμική και πολύ κόσμο που έχει μεγάλη αγάπη για την ομάδα. Παρότι είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες της Super League, προτίμησα να αγωνιστώ στον ΠΑΣ γιατί έχει όλα τα εχέγγυα για να πάει μπροστά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε