Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Κατσάδα” Μπάγεβιτς – Παρέμβαση Λυμπερόπουλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός τα “έψαλλε” στους παίκτες του για την εικόνα που δείχνουν τελευταία και ζήτησε την ΑΕΚ της… Αυστραλίας. “Έχουμε καλή ομάδα αλλά πρέπει να το πιστέψουμε”, τόνισε ο Λυμπερόπουλος.

 
Ο προβληματισμός που υπάρχει στην ΑΕΚ για την μέτρια εικόνα της ομάδας, με αποκορύφωμα το φιλικό με τον Θρασύβουλο, φάνηκε στην προπόνηση της Τρίτης.
 
Το πρόγραμμα περιλάμβανε… βιντεοθεραπεία, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να δείχνει στους παίκτες τον αγώνα με το Θρασύβουλο, επισημαίνοντας τα -ουκ ολίγα- λάθη τους. Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός απορούσε για το γεγονός ότι η ομάδα δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση αυτή των φιλικών.

 
 
Πού είναι αυτή η ομάδα;”, ρωτούσε ο Ντούσκο. “Που είναι η ομάδα που είδα στην Αυστραλία; Εχουμε ποιότητα, γιατί δεν τη δείχνετε; Τι άλλαξε; Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε καλή ομάδα και ότι έχουμε δουλέψει!””
Κάπου εκεί πήρε τον λόγο ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος μιλώντας στους συμπαίκτες του, τόνισε: “Εχουμε καλή ομάδα και πρέπει να το πιστέψουμε όλοι. Αλλωστε το έχουμε δείξει. Πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι και να δείχνουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Από την Κυριακή κιόλας πρέπει να δείξουμε τις δυνατότητές μας”.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γρηγόρης Μάκος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε από το φιλικό με τον Θρασύβουλο και εκτός απροόπτου θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Ριζούπολης με τον Πανσερραϊκό. Αντίθετα, ο Κώστας Μανωλάς συνεχίζει τη θεραπεία και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει να παίξει την Κυριακή.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε