Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κατσαβάκης: Η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά θα παλέψω

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο νέος προπονητής του Άρη παρουσιάστηκε επίσημα και έδειξε ότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει αλλά αυτές δεν τον τρομάζουν.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον Άρη και είναι αποφασισμένος να δώσει όλο του το είναι για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Στην επίσημη παρουσίαση του τόνισε:

“Αντιλαμβάνομαι ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλα. Με πολύ δουλειά, τύχη και την βοήθεια του θεού μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να καταθέσουμε την ψυχή μας για το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε όλοι για το εμείς. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρω, αλλά έχω και τη δύναμη και τη τόλμη και την εμπειρία να τα ξεπεράσω.

Θα χρειαστεί να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφικές μας επιλογές, γιατί υπάρχει το περιοριστικό μέτρο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί να υπάρχουν τακτικές και τεχνικές αδυναμίες από τα νέα παιδιά, ίσως και λόγω απειρίας, αλλά αυτό θα πρέπει να το αντισταθμίσουμε με πολύ τρέξιμο.

Θα δουλέψω με όλο μου το είναι, θα καταθέσω την ψυχή μου για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε.

Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας και στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται αυτή η μεγάλη δυναμική του κόσμου, να στηρίξει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα, αλλά τον ίδιο τον Άρη.”

Προανήγγειλε 2 ακόμη μετεγγραφές ο Αλαφούζος

Η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σισοκό στον Παναθηναϊκό

Επιστρέφει(;) στην Ισπανία ο Μέλμπεργκ

Καταδικάστηκαν όλοι για την δολοφονία του Φιλόπουλου!

Η παρουσίαση των μεταγραφών του Ολυμπιακού – “Θα πεθάνετε για τις φανέλες”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε