Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάτσε: 50% Αλβανία, 50% Ελλάδα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αναποφάσιστος σχετικά με το ποια Εθνική ομάδα να επιλέξει εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Έργκους Κάτσε, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνήσει με την ελληνική ομοσπονδία.

Αναλυτικά όσα είπε στο Libero 107,4:

Για το γεγονός πώς δεν δέχεται πλέον εύκολα κάρτες: Στην αρχή ήταν τα πρώτα μου παιχνίδια, είχα περισσότερο πάθος και πήγαινα με χίλια στη μπάλα… Οσο περνούσαν τα παιχνίδια, συγκεντρώθηκα περισσότερο.

Για τη διαφορά που είχε χθες ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του: Το πρώτο παιχνίδι ήρθε 2-0 και θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς. Ηταν σαν τελικός. Επρεπε να το γυρίσουμε από την αρχή. Επαιξε μεγάλο ρόλο το γκολ στο πέμπτο λεπτό. Μετά έγινε πιο εύκολο, γιατί ήρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ. Παίζαμε πολύ γρήγορα, κάναμε γρήγορες επιθέσεις, παίξαμε πολύ καλά. Με αυτόν τον ρυθμό δε θα έχουμε πρόβλημα και με άλλες ομάδες.

Για το αν μέτρησε η αλλαγή συστήματος: Το χθεσινό σύστημα ήταν πιο επιθετικό και έπρεπε να ήταν έτσι γιατί χρειαζόμασταν πολλά γκολ. Παίζαμε πολύ με κάθετες πάσες γιατί ψάχναμε το γρήγορο γκολ και το πετύχαμε. Βγάλαμε πολύ πάθος και για αυτό το κερδίσαμε.

Για την παρουσία του Σαββίδη στα αποδυτήρια: Εχει μπει και σε άλλα ματς πριν. Πιο πολύ το κάνει για να μας ενθαρρύνει να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Για την κακή εικόνα των προηγούμενων δέκα ημερών: Πιστεύω ότι έφταιγε και η κούραση, Δεν ήμασταν τόσο φρέσκοι όσο στα προηγούμενα ματς. Όταν είσαι κουρασμένος δε μπορείς να σκεφτείς, χάνεις τη μπάλα εύκολα. Εγώ δεν αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, αλλά σιγά – σιγά το αισθάνομαι. Το χειρότερο είναι όταν κουράζεται το μυαλό γιατί κάνεις εύκολα λάθη.

Για το κεφάλαιο Εθνική ομάδα: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Εχω μέρες να το σκεφτώ. Πρέπει να αποφασίσω για το που θα πάω. Ακόμα είμαι 50-50. Δεν είμαι σίγουρος. Δε μίλησα με κανέναν από την ελληνική ομοσπονδία ως τώρα. Το ελληνικό διαβατήριο θα βοηθήσει και εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να το πάρω κιόλας για να βοηθήσω την οικογένεια μου να κινείται πιο εύκολα.

Για το ματς με την Ξάνθη: Αν μπούμε όπως μπήκαμε χθες, δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα. Χθες μπήκαμε με πάθος. Αλλά αυτό που κάναμε χθες μπορεί να μας βγει και την Κυριακή; Δεν ξέρω, γιατί μπορεί κάποιοι να είναι κουρασμένοι από χθες. Αν είμαστε όπως πρέπει όμως, δε θα έχουμε πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε