Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατσικάρης: “Η Εθνική έχει μεγάλες δυνατότητες”

Κατσικάρης: “Η Εθνική έχει μεγάλες δυνατότητες”

 Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, εκεί όπου το Σάββατο (5/9) θα κάνει πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ με αντίπαλο τα Σκόπια.

 Οι στόχοι είναι υψηλοί για τη “γαλανόλευκη”, η οποία έχει το πληρέστερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, με τον Φώτη Κατσικάρη να κρατάει, πάντως, χαμηλούς τόνους.

“Είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε σκληρά όλοι για περίπου έναν μήνα και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά γίνεται. Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους παίκτες αλλά και να ζεις καθημερινά μαζί τους. Γιατί γίνεσαι και εσύ καλύτερος και ξέρουμε ότι η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και θα προσπαθήσουμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε για την κατάσταση της υγείας του Γιάννη Μπουρούση:

“Ο Γιάννης είναι καλά δεν έχει τίποτα. Ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά χθες τον προφυλάξαμε. Θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι. Έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στο παρελθόν και έχει αγωνιστεί κανονικά”.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζήσης τόνισε: “Είμαστε έτοιμοι, όλοι περιμέναμε να έρθει αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε κατά τη διάρκεια του τουρνουά αλλά έχει σημασία να είμαστε σε καλή κατάσταση για τον πρώτο αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Θέλουμε να προετοιμαστούμε και θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στα τελευταία παιχνίδια είδαμε μεγάλη βελτίωση στην άμυνα και στη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά στην άμυνα. Και στην επίθεση μπορούμε να βελτιώσουμε πράγματα, αλλά πάνω από όλα είναι άμυνα. Στα νοκ- άουτ παιχνίδια κρίνοντα όλα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε