Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κατσικοκέρης: Δεν μίλησα ποτέ κατά του Λίνεν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεκαθάρισε ότι οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν και δεν μίλησε ποτέ κατά του προπονητή της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν.

“Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα! Προς Θεού. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Έγινε παρεξήγηση και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την κατάσταση”, είπε ο Κατσικοκέρης στο aek365 με αφορμή τη δήλωση που φερόταν να έχει κάνει: “Η ενδεκάδα βγαίνει από άλλον ή άλλους εκτός του προπονητή”.

“Αυτό που είπα είναι πως όλα τα παιδιά κρίνονται από την προπόνηση και ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει έπειτα στο γραφείο του ποιος θα παίξει, μιλώντας με τους συνεργάτες του και όποιον είναι αρμόδιος για τα αγωνιστικά. Αυτό ακριβώς είπα, όμως βγήκαν άλλα προς τα έξω. Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος, λ.χ., από τη διοίκηση λέει στον προπονητή ποιος θα παίξει. Αλίμονο…

Όλοι θέλουν να κριθούν μέσα από την προπόνηση. Έτσι κι εγώ. Πήρα τηλέφωνο τον δημοσιογράφο που μίλησα, του ζήτησα να αλλάξει το κείμενό με τις δηλώσεις μου. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. Πίστεψε, κατάλαβε άλλα, απ’ αυτά που του είπα. Ευτυχώς το διόρθωσε, αλλά θέλω να το πω κι εδώ, ότι δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Λίνεν βγάζει την ενδεκάδα με βάση όσα του λένε άλλοι».

Δεν περίμενα ποτέ όταν το καλοκαίρι διάλεξα την ΑΕΚ να συνεχίσω την καριέρα μου, ότι θα φτάναμε στον Γενάρη και θα λέγονται όλα αυτά. Περιμένω να δω κι εγώ τι θα γίνει, αλλά πραγματικά δεν θέλω να πάω πουθενά. Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ, να παλέψω και να τη βοηθήσω.

Με τον προπονητή μου τώρα δεν έχω μιλήσει. Όταν ήρθε, στην αρχή του εξήγησα ότι θα ήθελα λίγο χρόνο συμμετοχής να αποκτήσω διάρκεια. Όπως νομίζω θέλουν όλοι οι παίκτες. Λίγη διάρκεια στο παιχνίδι μου, να βρω τα πατήματά μου. Ελπίζω να πάρω τις ευκαιρίες μου. Ούτε εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ως τώρα απόδοσή μου, αλλά γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Τουλάχιστον, όταν μπαίνω στο γήπεδο, όπως έγινε στο ματς με τον Ολυμπιακό θέλω να τα δίνω όλα, ακόμα κι αν το παιχνίδι της ομάδας δεν βοηθά έναν επιθετικό. Η ουσία είναι ότι θέλω να μείνω στην ΑΕΚ και να τη βοηθήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου. Ό,τι κι αν γίνει όμως η ομάδα πρέπει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται στον δεύτερο γύρο και να σωθεί.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε