Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατσουράνης: Δεν παίζεται στα ίσα το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε άφησε αιχμές για τους τρόπους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς της Εθνικής με την Βοσνία.

Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από τα όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στην εφημερίδα “Sportday”:

Για το ματς με την Βοσνία και αν το περιμένει σαν εκείνο στο Καραϊσκάκη: «Το σίγουρο είναι ότι θα μπουν δυνατά με στόχο να πιέσουν πολύ. Θα μπουν δηλαδή με ενθουσιασμό, ορμώμενοι από τον κόσμο τους. Εμείς όμως θα τα δώσουμε όλα, όπως πάντα».

Για την κατάληξη του ομίλου: «Δεν μου αρέσει να κάνω προγνωστικά. Αυτό που μετά βεβαιότητας μπορώ να πω είναι ότι εμείς θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα: θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει»

Για αυτά που θα πρέπει να αλλάξουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Πρώτον. Θα έπρεπε να έχουμε κανονικό πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια δεν παίζεται επί ίσοις όροις. Επίσης, θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουμε ως γιορτή, αλλά κάποιοι κοιτούν μόνο τα συμφέροντά τους. Αυτό το “πάση θυσία νίκη και μόνο νίκη”, αυτή η πρεμούρα που υπάρχει στην Ελλάδα, δεν υφίσταται πουθενά αλλού. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα, υπάρχει και η ισοπαλία. Αυτή η μονομανία είναι σημαντικό μέρος του προβλήματος. Από ΄κει και πέρα, υπάρχουν σοβαρά οργανωτικά προβλήματα».

Για το αν είναι πικραμένος από τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν παραμένω πικραμένος. Θεωρώ ότι όλα είναι ξεκάθαρα πια: τα πάντα έγιναν για οικονομικούς λόγους, δηλαδή λόγω του συμβολαίου μου. Δεν θα μιλήσω για πικρία, θα πω όμως ότι η συμπεριφορά του συλλόγου δεν ήταν αντάξια όχι μόνο της δικής μου προσφοράς, αλλά και άλλων ποδοσφαιριστών που έφυγαν με ανάλογο τρόπο. Με βάση τη νοοτροπία, όμως, που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι φυσικό και επόμενο να μην υπάρχει σεβασμός στον ποδοσφαιριστή, εξ ου και δεν υπάρχει λόγος να πικραίνομαι περαιτέρω. Τα περιμένεις όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν είναι κάτι πρωτοφανές ούτε πρωτάκουστο».

Για το πως νιώθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί πλήρως, περνάω ωραία μέσα σε αυτήν».

Για την παρουσία του Καραγκούνη στη Φούλαμ: «Για μένα ήταν απολύτως αναμενόμενη η παρουσία του για συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, γιατί θεωρώ ότι είναι σίγουρα μέσα στην πεντάδα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεύτερον, εκεί είναι πιο ευνοϊκές, πιο εύρυθμες οι συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή, σε αντίθεση με το χάλι που υπάρχει εδώ. Αυτομάτως, λοιπόν, αυτό ανεβάζει την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι η ψυχολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο».

Για τον Τοροσίδη και την μεταγραφή του στη Ρόμα:
«Για μένα ο Τοροσίδης είναι ό,τι καλύτερο έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα και πιστεύω ότι στη θέση του είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα, αυτό που του λέμε και κατ΄ιδίαν στην Εθνική είναι ότι πρέπει να δουλέψει περισσότερο. Πιστεύω ότι στο εξωτερικό θα το κάνει. Θα έπρεπε να έχει φύγει νωρίτερα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να κάνει καλή καριέρα έξω».

Διαβάστε ακόμα…

Οπαδοί την “έπεσαν” στον Δώνη – Φυγαδεύτηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Συγκινημένος ο Πάμπλο Γκαρσία: Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε