Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Κατσουράνης: Εδώ γίνεται κόλαση…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για τον αγώνα της Εθνικής στην Μάλτα και την συνέχεια των προκριματικών, ενώ προέτρεψε τα νέα παιδιά να φύγουν για το εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την αναμέτρηση με την Μάλτα: “Είμαι από αυτούς που αγχώθηκαν πως δεν θα τα καταφέρουμε. Το πάθος και η θέληση μας οδήγησαν στη νίκη η οποία είναι πολύ σημαντική επειδή περάσαμε στην πρώτη θέση, κι αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους θα τερματίσουμε πρώτοι. Νομίζω πως είμαστε φαβορί επειδή έχουμε το μέταλλο, την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία να τα καταφέρουμε. Όσο για το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, ειδικά στο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου που πιέσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αγχωθήκαμε και φτάσαμε κοντά στην γκέλα. Όμως το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε”.

Για την τακτική της Εθνικής Ελλάδος : “Ξεκινήσαμε με πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές έτσι κι αλλιώς. Απλώς δεν σκοράραμε και δεν παίξαμε όπως πρέπει. Κλείσαμε μόνοι μας τους χώρους επειδή είχαμε πολλούς παίκτες στο κέντρο και έξω από την περιοχή και δεν ανοίξαμε όπως πρέπει το παιχνίδι. Για αυτό είμαστε υπεύθυνοι και εμείς οι πιο έμπειροι παίκτες. Δεν κάναμε όσα είπαμε στην προπόνηση. Ξέραμε ότι η Μάλτα θα είναι κλεισμένη πίσω. Η μπάλα δεν πήγαινε γρήγορα εκεί που έπρεπε και αυτό μας δυσκόλεψε. Ήταν και το χορτάρι σε κακή κατάσταση και μας καθυστερούσε το παιχνίδι αλλά μόνοι μας κλείσαμε τους χώρους. Ευτυχώς πήραμε το παιχνίδι”.

Για τη συνέχεια του ομίλου:
“Εγώ προσωπικά, το ήθελα το αποτέλεσμα της Κροατίας αφού τη θεωρώ πιο δυνατή από τη Γεωργία. Και το Ισραήλ μπαίνει δυνατά τώρα επειδή έχει καλή ομάδα. Η Μάλτα έχει ανέβει και είμαι σίγουρος ότι σε μερικά χρόνια δεν θα τερματίζει με μηδέν βαθμούς. Το μυστικό για τις προκρίσεις είναι να μην χάνεις βαθμούς από τις υποδεέστερες ομάδες».

Για το αν θα προέτρεπε να νέα παιδιά να φύγουν στο εξωτερικό:
“Εδώ προτρέπαμε τα νέα παιδιά να πάνε στο εξωτερικό παλιότερα, δεν θα τα παροτρύνουμε να πάνε τώρα που εδώ γίνεται κόλαση”;

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα:
“Είναι λίγο το χρονικό διάστημα του νέου προπονητή. Υπάρχουν κάποια δείγματα της δουλειάς του, αλλά επειδή δεν είμαστε καθημερινά μαζί και δεν γίνεται να φανεί τόσο σύντομα αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο Φερνάντο Σάντος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε