Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κατσουράνης: Φέτος θα είμαστε πολύ καλύτεροι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν παρουσιάστηκε ο μέσος του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την αναχώρηση της πράσινης αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Λίγο πριν τις 15:00 την Παρασκευή αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Αυστρία. Παρά τα αδιέξοδο στα διοικητικά και το γεγονός πως θα έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κάποια προσθήκη στο ρόστερ ο Κώστας Κατσουράνης εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.
 
“Είμαι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Κυρίως γιατί με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές βρισκόμαστε για τρίτο χρόνο μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε στους ομίλους όμως πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά, θα είμαστε πολύ καλύτεροι απ ότι πολλοί θα περίμεναν, δεν θα το πιστεύετε”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Φερέιρα είπε ότι “πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή”.

Παράλληλα, ερωτηθείς για την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ απάντησε: “Του ευχηθήκαμε το καλύτερο, το ίδιο έκανε και αυτός. Είπε ότι θα μας παρακολουθεί απ όπου κι αν βρίσκεται”.



 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε