Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατσουράνης: Κάτι μας χρωστάει η τύχη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής μέσος μίλησε για τον… τελικό με την Ρωσία και την ατυχία που έχει η Εθνική ομάδα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση.

Ο Έλληνας μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της UEFA ανέφερε αρχικά: «Για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση ενός τουρνουά σαν κι αυτό, κάθε ομάδα χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον ένα δύσκολο ματς. Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε. Αναμφίβολα, δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί, ειδικά στον αγώνα με την Τσεχία. Γενικά μας έλειψε στα δυο ματς μας εδώ στην Πολωνία, η καλή τύχη. Για αυτό τον λόγο σκεφτόμαστε θετικά για τον τρίτο αγώνα. Μας χρωστάει κάτι η τύχη».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι πάντα αποθαρρυντικό όταν ο αντίπαλός σου σκοράρει, ειδικά στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε ένα από τα δυο προηγούμενα ματς παλέψαμε σκληρά για να επιστρέψουμε, στο πρώτο μάλιστα τα καταφέραμε. Όχι όμως και στο δεύτερο».

Για το πλάνο της Ελλάδας στο ματς με τη Ρωσία είπε: «Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το ματς στο 0-0, οι ευκαιρίες θα έρθουν και για εμάς και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει».

Ο 33χρονος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα και για την προσπάθεια των διεθνών να δώσουν χαρά στη χώρα. «Σε κάθε περίπτωση, είτε με την κρίση, είτε χωρίς, θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κάνουμε την Ελλάδα χαρούμενη. Όμως τώρα η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και θέλουμε να τους δώσουμε ένα λόγο για να χαμογελάσουν».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε