Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατσουράνης: Ο Νιόπλιας μας απελευθέρωσε

Στο γεγονός ότι φέτος οι αντίπαλοι κυνηγούσαν τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κατσουράνης
Στο γεγονός ότι φέτος οι αντίπαλοι κυνηγούσαν τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Κατσουράνης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το πρωτάθλημα, τον Νιόπλια αλλά και για την επόμενη σεζόν. 

Ο διεθνής μέσος μίλησε την εκπομπή του Σκάϊ “Γκολ χωρίς σύνορα” για την φετινή χρονιά. Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί το Σάββατο. 

Γιαννακόπουλος: Θα υπάρξει καινούριος πρόεδρος

Βλέπει Νίνη η Γιουνάιτεντ

Τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου;

“Σίγουρα από άποψη θεάματος αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά να βελτιώσει. Επειδή ήρθαν πολλά καινούρια πρόσωπα πέρυσι το καλοκαίρι θεωρώ ότι λογικά θα είναι καλύτερη του χρόνου. Είναι πολύ βασικό στο ποδόσφαιρο να ξέρει ο ένας τον άλλον. Εμείς έχουμε ήδη γνωριστεί καλύτερα και μετά από μια καλή προετοιμασία που θα κάνουμε το καλοκαίρι η ομάδα θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο”.

Πόσο επηρέασε την ομάδα η αλλαγή προπονητή;

«Ήρθε καινούριος προπονητής, κάποια παιδιά αισθάνθηκαν καλύτερα και γενικά η ομάδα έβγαλε στο γήπεδο πιο απελευθερωμένη εικόνα και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ενώ το θετικό είναι ότι πήραμε και το πρωτάθλημα. Ο Νιόπλιας είναι ένας Έλληνας προπονητής και, αν και δεν ήμουν πέρυσι, με την εμπειρία μου είδα ότι οι Έλληνες παίκτες με την έλευσή του απελευθερώθηκαν πιο πολύ και αυτό βοήθησε την ομάδα”.

Τώρα πλέον όμως το πήρες και αυτό. Το θεωρείς μια δικαίωση. Σου έφυγε κάποιο βάρος;

“Όχι δεν υπήρχε κανένα βάρος. Ίσως αν δεν είχαμε πάρει το ευρωπαϊκό να υπήρχε δεν το κρύβω. Εκείνος ο τίτλος ήταν κάτι πολύ σπουδαίο γιατί δεν το περίμενες και ήρθε. Στο πρωτάθλημα παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, και αυτό το γνωρίζετε όλοι. Ο καθένας μπορεί να κρίνει τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή και εγώ δέχομαι όλες τις απόψεις. Αλλα γενικά δεν εξαρτάται από έναν ποδοσφαιριστή αν θα πάρει πρωτάθλημα ή όχι και αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πήρα το πρώτο πρωτάθλημα εννοείται πως υπάρχει μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά της ομάδας”.

Ποιο ήταν το μυστικό;

“Είχα πει στην αρχή της προετοιμασίας ότι αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να βάλουμε στον Ολυμπιακό έναν γρίφο. Να πάμε εμείς μπροστά και να μας κυνηγήσει αυτός. Γιατί τόσο καιρό ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε και είδαμε ότι δεν τα κατάφερνε. Είμαστε πολλοί έμπειροι στην ομάδα και αυτό βάλαμε ως στόχο. Να τους αφήσουμε να κυνηγάνε και να δούμε τι θα κάνουν. Τελικά αυτό αποδείχθηκε σωστό γιατί δεν κατάφερε να μας φτάσει, χάνοντας με το άγχος της δεύτερης θέσης πολλούς βαθμούς σε παιχνίδια με σχετικά υποδεέστερες ομάδες”.

Γιαννακόπουλος: Θα υπάρξει καινούριος πρόεδρος

Βλέπει Νίνη η Γιουνάιτεντ

Τζαβέλλας: Ατού του ΠΑΟ ο Νιόπλιας

Αντωνιάδης: Δεν αλλάζεις πετυχημένη συνταγή

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε