Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατσουράνης: Οι παράγοντες θάβουν το ελληνικό ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Επίθεση εναντίων αυτών που διοικούν το ποδόσφαιρο εξαπέλυσε ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Ισραήλ.

“Οι παράγοντες κάνουν ότι μπορούν να θάψουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες να το κρατήσουν ψηλά”, σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην σημαντική επιτυχία της Εθνικής:
 
Τα παιδιά δίνουν και την ψυχή τους και αυτός είναι ο σκοπός. Ο Ζαραδούκας πήγε πάρα πολύ καλά., όπως και ο Μάκος. Πρέπει να κερδίσουμε την Τρίτη για να έχει συνέχεια αυτή η νίκη. Να δούμε τα αποτελέσματα και της Κροατίας και να έχουμε το πάνω χέρι. Η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση παίξαμε καλά μέχρι το 75’. Δεν δεχθήκαμε γκολ, δώσαμε την ψυχή μας, ήταν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Λετονίας. Είμαστε καλή ομάδα το έχουμε αποδείξει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε προβλήματα και ακόμα περισσότερα για την Τρίτη. Όποιος παίξει θα κάνει την δουλειά που πρέπει και όλοι θα δώσουν τα πάντα. Έχουμε απουσίες πολλές και λογικά και νέα πρόσωπα”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε