Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κατσουράνης: Τεράστιος άθλος-Χαρά στον κόσμο, έστω για ένα βράδυ!

Κατσουράνης: Τεράστιος άθλος-Χαρά στον κόσμο, έστω για ένα βράδυ!

Ο Έλληνας μέσος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μία μέρα μετά τη νίκη-πρόκριση της Εθνικής με την Ρωσία, υποστήριξε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχουν πετύχει, ενώ αναφέρθηκε και στη δυνατότητα που έδωσαν στους Έλληνες για να ξεχάσουν κάπως τα προβλήματά τους

 Ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε ακόμα στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα τονίζοντας πως την πρόκριση αυτή την ήθελε και ο θεός, ενώ σχολίασε και την απάντηση που έδωσε ο Φερνάντο Σάντος, σε ερώτηση για την Άνγκελα Μέρκελ.

Τα όσα είπε ο Κατσουράνης 

Για τα συναισθήματα μετά την πρόκριση: «Κοιμήθηκα πολύ αργά, όπως όλοι μας. Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα. Όλοι είμαστε χαρούμενοι, ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Πετύχαμε έναν τεράστιο άθλο»

Για το ματς με τη Ρωσία: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Κλείσαμε τους χώρους, δεν απειληθήκαμε πολύ, προσπαθήσαμε να τους απειλήσουμε εμείς, τα καταφέραμε και κερδίσαμε δίκαια. Η επόμενη πρόκληση είναι το επόμενο παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. 

Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο, έστω και για ένα βράδυ. Για αυτή τη φανέλα όλοι μας δίνουμε τα πάντα. Κανείς δεν βάζει το εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Για τον προημιτελικό της Παρασκευής: «Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας έχουμε πάντα. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι. Κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, στην οποία υπάρχουν και έμπειροι και νέοι ποδοσφαιριστές». 

Για τις δηλώσεις του Σάντος: «Εγώ νιώθω υπερήφανος για τον προπονητή μου. Είμαι υπερήφανος για όλους. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Όταν είσαι έτσι, σου δίνει ο Θεός»

Για τη δήλωσή του σχετικά με το πριμ του Σαββίδη: «Από ευγένεια και μόνο τον ευχαρίστησα τον κ. Σαββίδη για το πριμ. Γιατί γράφτηκε από δημοσιογράφο ότι σκέφτομαι το 1 εκατομμύριο και παίζω για αυτό».

Τέλος, είπε πως θα σκοράρουμε σε όλα τα πέναλτι σε περίπτωση που χρειαστούν: «Χάναμε τα πέναλτι για να τα βάλουμε στα νοκ – άουτ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε