Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα: Βγαίνουν στους δρόμους για τον υποβιβασμό του ΑΟΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο δήμαρχος της πόλης τόνισε πως η Καβάλα θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του ΑΟΚ ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του…

Με συμβολικές ενέργειες θα επιχειρήσει η τοπική κοινωνία να στείλει προς την αθλητική δικαιοσύνη και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ένα σαφές μήνυμα στήριξης του ΑΟ Καβάλας. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε το μεσημέρι ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής παρουσία όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η διοργάνωση ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, η έπαρση της σημαίας του ΑΟΚ μπροστά στο Δημαρχείο και η νομική στήριξη από μέρους του δήμου στην αυριανή συζήτηση της προσφυγής της διοίκησης της ομάδας κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο δήμαρχος στη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε πως ο δήμος Καβάλας και ολόκληρη η τοπική κοινωνία θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του ΑΟΚ ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς του.

Ο κ. Σιμιτσής υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «ανεξάρτητα από τη μετοχική σύνθεση της διοίκησης της ομάδας εφόσον αυτή φέρει το όνομα “ΚΑΒΑΛΑ” και έχει για σήμα της το καραβάκι, που συμπλήρωσε πενήντα χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα, εμείς θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε…

Θα ασκήσουμε κάθε δυνατή πίεση ώστε να γίνει προς όλους αντιληπτό ότι η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί και δεν πρέπει να εξαντληθεί μόνο σε δυο μικρές επαρχιακές ομάδες πλήττοντας έτσι και τις πόλεις που τις φιλοξενούν. Είμαστε αλληλέγγυοι προς την ομάδα».

Τέλος, ο δήμαρχος εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα οι παράγοντες του ποδοσφαίρου να κρίνουν με μεγαλύτερη επιείκεια και ισονομία τις ομάδες που αγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα την τοπική ομάδα της Καβάλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 
Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή σε Ηρακλή και ΕΠΟ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε