Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καβάλα στις Σέρρες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με στόχο να εκμεταλλευτεί την απώλεια του Παναθηναϊκού και να τον προσπεράσει στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανσερραϊκό, με 2.200 φίλους του στο πλευρό του. Τα πλάνα του Βαλβέρδε.

Η νίκη στις Σέρρες αποτελούσε ούτως ή άλλως μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, όμως μετά την ισοπαλία του “αιωνίου” αντιπάλου στις Σέρρες, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ένα λόγο παραπάνω για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κρατάει χαμηλούς τόνους και ζήτησε από τους παίκτες του να τους γίνει μάθημα το πάθημα της 1ης αγωνιστικής, όταν ο Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη.
 
Σε ότι αφορά τα σχέδια του Βάσκου τεχνικού για την ενδεκάδα κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού δοκιμάζει συνεχώς σχήματα σε κάθε παιχνίδι μέχρι να βρει το ιδανικό. Μόνο οι Νικοπολίδδης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ριέρα έχουν καπαρώσει θέση, ενώ το πιο πιθανό είναι να δούμε για πρώτη φορά σαν βασικό τον Πάντελιτς.
 
Απο κει και πέρα μάλλον ο Ντουντού θα ξεκινήσει στα χαφ, αφού ο Ουρτάδο έχασε πολλές προπονήσεις, έχοντας δίπλα του τον Ιμπαγάσα, ενώ οι Φετφατζίδης και Ρόμενταλ έχουν προβάδισμα έναντι τον Μιραλάς και Φουστέρ/
 
Αξίζει να αναφερθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” θα έχουν την υποστήριξη 2.200 φίλων τους.
 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε