Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καζλάουσκας: “Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δήλωσε κατηγορηματικά ότι εικόνες σαν κι αυτές στο φιλικό με τη Σερβία δεν θα επαναληφθούν.

“Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας. Συζητήσαμε γι’ αυτό που έγινε και δεν θα ξαναγίνει. Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή. Όλοι κατάλαβαν πως δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε πως κάναμε κάτι κακό και πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας”, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της φιλικής ναμέτρησης με τις ΗΠΑ.

Το παιχνίδι με τους Αμερικανούς είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το δικό της ξεχωριστό μπάσκετ και σύμφωνα με τον Λιθουανό τεχνικό, έχει τεράστια σημασία:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Ελπίζω και οι δύο ομάδες να παίξουν όμορφο μπάσκετ και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Είναι ένα πολύ καλό τεστ, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που θα συναντήσουμε στην Τουρκία”, επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο Μάικ Σιζέφσκι, δήλωσε ότι ανυπομονεί για τον αγώνα της Τετάρτης και ευχήθηκε η ομάδα του να μπορέσει να ανταποκριθεί. Ο κόουτς των ΗΠΑ, μάλιστα, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένους παίκτες που θα ήθελε ευχαρίστως να είχε στην ομάδα του:

“Θα ήθελα πολλούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα μου. Τους έμαθα καλά τα τελευταία χρόνια. Ο Διαμαντίδης είναι ένας ασυνήθιστος παίκτης, που παίζει εξαιρετική άμυνα κι έχει φοβερή πάσα. Ο Σπανούλης είναι τρομερά ανταγωνιστικός, ενώ και ο Σχορτσανίτης θα ήταν χρήσιμος για μας, αφού μας λείπει το ύψος. Όπως και ο Μπουρούσης, που μου αρέσει πολύ. Λίγοι ψηλοί είναι τόσο καλοί με την μπάλα στα χέρια. Οι ελληνικές ομάδες πάντα έπαιζαν με μεγάλη καρδιά και ψυχή και αυτό το λατρεύω για την Ελλάδα”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε