Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κεραυνοί” από Μαύρο: Βάλτε λεφτά ή βουλώστε το!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ ξέσπασε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Δευτέρα στα Σπάτα! Εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά των μετόχων της ΠΑΕ, τονίζοντας πως ή θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις τους ή θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ομάδα – “Γιατί κάθονται αυτοί οι κύριοι; Τέλειωσε! Ο κύβος ερρίφθη”, τόνισε.

Η… έκρηξη του Μαύρου προήλθε από την διαφωνία που προέκυψε το βράδυ της Κυριακής για τον ορισμό νέας διοίκησης στην προσεχή Γενική Συνέλευση της “Ένωσης”.

Ο παλαίμαχος άσος και τόνισε πως οι μέτοχοι δεν μπορούν να έχουν λόγο για τον ορισμό του ΔΣ από τη στιγμή που δεν βάζουν χρήματα και τους κάλεσε να κάνουν πίσω αφήνοντας τον ίδιο και τον κόσμο της ΑΕΚ να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για να σώσουν την ομάδα.

«Γιατί κάθονται αυτοί οι κύριοι; Τέλειωσε! Ο κύβος ερρίφθη. Εγώ και ο κόσμος πάμε να σώσουμε την ΑΕΚ. Αν δεν θέλουν, ας βάλουν 5 εκατ. ευρώ για να σώσουν την ομάδα. Έχουν φάει τα πάντα, δεν υπάρχουν έσοδα από πουθενά. Ποιος έφτασε την ΑΕΚ εδώ; Να μας το πούνε! Αν όχι, να το βουλώσουν και στο καλό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαύρου και συνέχισε:
 
«Ή θα αναλάβουν τις υποχρεώσεις οι μέτοχοι, οι θα μπουν νέα πρόσωπα να σώσουν την ΑΕΚ. Αν βρουν λεφτά και σώσουν την ΑΕΚ, τότε όλα καλά, όλο λόγια είναι όλοι. Από πράξεις τίποτα. Δικό τους είναι το κατάστημα. Το παρελθόν τελείωσε ό,τι κάνατε, κανατε. Δεν έχω προσωπικά, μιλάμε μόνο για την ΑΕΚ. Αν είχαν καλή προσφορά δεν θα ήμουν εγώ εδώ. Θα ήμουν σπίτι μου.  Αν με κατηγορούσαν έτσι εμένα θα είχα φύγει πιο γρήγορα από τον Μπολτ».
 
Όσο για τη θέση που θα αναλάβει στη διοίκηση που θέλει να ορίσει, είπε: «Δεν θα είμαι πρόεδρος, αλλά επίτιμος πρόεδρος και θα είμαι στο ποδοσφαιρικό κομμάτι υπεύθυνος για να βοηθώ την ομάδα, γιατί μόνο αυτό γνωρίζω».
 
Όσο για όποιον προσπαθήσει να προκαλέσει πρόβλημα στην ομάδα, τόνισε: «Έχω ενδειξεις για τρικλοποδιές αλλά δεν φοβάμαι κανέναν. Όταν έχεις ειλικρίνια δεν φοβάσαι. Με απόλυτη αγάπη προς την ομάδα μου ήρθα παρατώντας τα πάντα. Τι να μου κάνουν; Αν κάποιος πάει να βάλει τρικλοποδιά στην ΑΕΚ εφόσον αναλάβω, τελειώνει. Δεν πάει να είναι η γυναίκα ή το παιδί μου. Μπροστά στην ΑΕΚ δεν μετράω κανέναν. Αν κάνεις καλά τη δουλειά σου, προχωράμε».
 
Για την επιλογή του να αφήσει εκτός Δ.Σ. τον Ανδρέα Δημητρέλο στο σχήμα που θέλει να ορίσει, είπε: «Απλά όταν κάνεις μια γενικά αλλαγή πρέπει να τα αλλάξεις όλα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Δημητρέλο. Ήρθαν και με βρήκαν στο μαγαζί μου και με ρώτησαν για το νέο ΔΣ. Εγώ θεωρώ απαράδεκτό να ξεκινήσω ένα ΔΣ με παλιό μέλη. Δεν είχα κανέναν λόγο λοιπόν να τους ρωτήσω αν θα πρέπει να βάλουν και αυτοί κάποιους μέσα. Θα αφήσουμε τον κ. Δημητρέλο να κάνει τη δουλειά του ήσυχα για ένα μήνα. Θα ξέρουμε πότε ακριβώς θα γίνει το νέο ΔΣ της ΑΕΚ. Εύχομαι σε αυτό το διάστημα να πάνε καλά τα θέματα της ομάδας».
 
Για το ποια θεωρεί μοναδική λύση, τόνισε: «Να πάμε σε λαϊκή βάση, ώστε ο κόσμος να είναι κυρίαρχος και μεγαλομέτοχος σε βάθος χρόνου. Η ομάδα πρέπει να πάει στο λαό της. Να είμαστε όλοι ενωμένοι, να μην είναι πλέον η ΑΕΚ… ΑΕΚ light. Πώς κατάντησε έτσι αυτή η ομάδα; Περιμένω να δω κι εγώ βοήθεια από τον κόσμο. Ίσως περίμεναν να κάνω τη δική μου κίνηση. Τώρα χτυπάω την πόρτα τους. Όταν μπήκα τα διαρκείας ήταν 2.000 και τώρα είναι 8.000. Ο κόσμος λοιπόν με βοήθησε και βοήθησα και εγώ. Πληρώσαμε έτσι τους υπαλλήλους. Αν ξεφύγω από την κατάσταση που απλά περιφέρομαι στα Σπάτα χωρίς θεσμικό ρόλο πιστεύω ότι ο κόσμος θα δώσει. Μου το λένε και το πιστεύω. Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι τεράστιες, περίπου 1 εκατ. ευρώ το μήνα, ενώ τα έσοδα είναι μηδέν. Εγώ προσπαθώ να συσπειρώσω τον κόσμο, αυτό μπορώ να κάνω. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε μόνοι μας».
 
Για το Ντέμη Νικολαΐδη και το αν είναι σε επαφή, ανέφερε: «Με τον Ντέμη είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία στην αρχή, αλλά μετά δεν εμφανίστηκε πουθενά. Για να μην παίρνει, πάει να πει ότι δεν έχει κάτι νεότερο».
 
«Από σήμερα δεν θα ξαναέρθω στα Σπάτα μέχρι να ορίσω ΔΣ και αν το κάνω. Εγώ ήρθα αρχικά στα Σπάτα για να βοηθήσω στην πώληση των διαρκείας. Έτσι ήρθα και μετά ήρθαν ο Χρήστος (Κωστής) και ο Βασίλης (Τσιάρτας). Στην κρίση τους είναι αν θα μείνουν. Δεν έχουν ούτε συμβόλαιο, ούτε παίρνουν λεφτά».
 
Για την ομάδα και τα φιλικά στην Αγγλία: «Είμαστε αμοντάριστοι ακόμα και άπειροι. Εχουμε στοιχεία όμως για να ενθουσιαστούμε. Αν ηρεμήσουμε από αυτά που γίνονται θα πάμε καλά και ο ΑΕΚτζης θα είναι υπερήφανος. Όλα θα πάνε καλά. Μην ξεχνάμε πως είναι πιτσιρικάδες, όμως δεν φοβηθήκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε Μπλάκμπερν. Πώς γίνεται να μην τα πιστέψουμε αυτά τα παιδιά; Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Λένε “ναι” στην ΑΕΚ Ιωαννίδης και Μαγκντί

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε