Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέρδισε Καλλιθέα και “μικρούς” ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Οι πράσινοι που δεν έχουν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, νίκησαν σε φιλικό ματς στο Ελ Πάσο με 2-0 την Καλλιθέα χάρη στα γκολ των Βύντρα, Κλέιτον. Καλή εμφάνιση έκαναν οι μικροί, Λαγός, Μαυρίας και Φουρλάνος.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε την ευκαιρία να δει και παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς και από αυτούς έμεινε ικανοποιημένος. Από τους βασικούς μάλλον θα έχει παράπονα αφού είδαν το ματς περισσότερο χαλαρά από όσο θα ήθελε ο Πορτογάλος.

Από τους βασικούς ξεχώρισαν οι Καντέ, Βύντρα, Κλέιτον. Οι δύο τελευταίοι σημείωσαν και τα τέρματα του Παναθηναϊκού στο ματς. Ο Καντέ στο 40′ με τακουνάκι σήκωσε τη μπάλα και ο Βύντρα με το κεφάλι άνοιξε το σκορ.

Στο 56′ ο Κλείτον με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το τελικό Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-2.

Καλλιθέα: Τακίδης, Αρκουδάς, Βιδάλης, Κουτρουμπάς, Αρβανίτης, Καλτσάς, Πρίπου, Πλατέλλας, Μιχαλόπουλος, Κατσίκης και Ντακόλ

ΠΑΟ: Καρνέζης (62΄ Ταμπάκης), Καντέ, Μπουμσόνγκ (46΄ Σαριέγκι), Βύντρα (46΄ Μαρίνος), Σπυρόπουλος (62΄ Ιωαννίδης), Σιμάο (62΄ Λαγός), Κατσουράνης (46΄ Βιτόλο), Ζέκα (46΄ Κλέιτον), Κουίνσι (46΄ Φουρλάνος), Λέτο, Πετρόπουλος


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε